ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ


Το βράδυ της 12ης Απριλίου πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή πανηγύρεως η πρώτη ημέρα των τριήμερων πανηγυρικών εκδηλώσεων Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής, πλημμυρίζοντας ο χώρος από κόσμο.
Στις 9 μ.μ μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στο χώρο της παλαίστρας χόρεψε υπέροχα, μεταξύ άλλων, τo παραδοσιακό χορευτικό παραστάσεων του Συλλόγου μας, υπό τις οδηγίες του εκπληκτικού χοροδιδασκάλου μας Γιώργο Τσιαπκόλη, στον οποίο οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, για όσα προσφέρει στο σύλλογο, αλλά και για το πολύ ψηλό χορευτικό επίπεδο που έχει οδηγήσει το χορευτικό μας. Ένα ευχαριστώ και στην κ. Γεωργία Παπουτσή που την ταλαιπωρήσαμε ακόμη μια φορά ατέλειωτα.
Η εμφάνιση των χορευτικών καλύφθηκε από αέρος με drone, μια καινοτομία εκ μέρους της επιτροπής.

H παρουσίαση του προγράμματος την παραμονή του πανηγυριού έγινε από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής,δημοσιογράφο κ. Αγκαθά Βούλα και ήταν μια προσφορά από την ίδια και το σύλλογο, στο πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής.
Πολύ καλή διοργάνωση με μεράκι και κέφι από την πολυμελή επιτροπή πανηγύρεως, που έκανε το καλύτερο και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, με τους χορηγούς και όλες τις Τερπνιώτισσες να βοηθούν, ώστε να κυλήσουν όλα υπέροχα και στην ώρα τους.
Να ευχαριστήσουμε την πολυπληθή και ιδιαίτερα δραστήρια επιτροπή πανηγύρεως για την υπέροχη φιλοξενία.  
Και του χρόνου!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr