ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ


κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ  αλεύρι 
2 αυγά
225 γρ βούτυρο
240 γρ  ζάχαρη
λίγο χυμό πορτοκάλι
1 βανίλια
μπέικιν


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη ζάχαρη και το βούτυρο καλά. Προσθέτουμε να ένα τα αυγά, τη βανίλια, το αλεύρι, μπέικιν, λίγο χυμό πορτοκάλι και ζυμώνουμε. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μετά κάνουμε κορδόνια σε σχήμα βαρκούλες. Πασαλείβουμε από πάνω με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για 18΄-20΄στους 180o - 200o.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr