Η ΕΤ3 ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΠΝΙΩΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Η ΕΤ3 ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ- ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
"ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΡΙΤΗ 10 Μ.Μ

Η δημοσιογράφος Μαρία Ζερβοχωρίτου με τους συνεργάτες της βρέθηκε στην Τερπνή και συνάντησε τον κ. Δημήτριο Αναστασιάδη, έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, ο οποίος έδειξε την αγάπη του για τον τόπο του κτίζοντας ένα από τα εργοστάσιά του τη FIBRAN στην Τερπνή, δίνοντας δουλειά σε συγχωριανούς του και όχι μόνο. Και δε σταμάτησε εκεί, εδώ και ενάμιση χρόνο λειτουργεί και τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων "Αλκμήνη" προσφέροντας ζεστασιά, προστασία και φροντίδα σε ηλικιωμένους ανθρώπους, όπου ο σεβασμός, η ευημερία, η αξιοπρεπής διαβίωση και η υγιής και ξέγνοιαστη καθημερινότητα των φιλοξενούμενων αποτελούν πρωταρχική αξία και μοναδικό μέλημα.

Η εκπομπή της ΕΤ3 "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ"
είναι εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή Μαρία Ζερβοχωρίτου, Δέσποινα Κρητικού, Βαρβάρα Καζαντζίδου.
Οι τρεις δημοσιογράφοι ταξιδεύουν για να συναντήσουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που έχουν να αφηγηθούν μια σημαντική εμπειρία που επηρέασε τόσο τη δική τους ζωή, όσο και τις ζωές των άλλων. Μιλούν µε τους πρωταγωνιστές αυτών των αληθινών ιστοριών για τα συναισθήματά τους, τα κίνητρά τους και την προσωπική τους αποτίμηση από αυτή τους την εμπειρία.


Όσοι δεν είδατε την εκπομπή "Ανθρώπων Πράξεις" και το αφιέρωμα στον κ. Αναστασιάδη Δημήτριο μπορείτε να το κάνετε βλέποντάς το από εδώ. Το πρώτο βίντεο είναι,πάνω πάνω, στο παρακάτω link. Είναι εκπληκτική δουλειά από τη δημοσιογράφο κ. Μαρία Ζερβοχωρίου με τους υπέροχους συνεργάτες της που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και περιμένετε να εμφανιστεί το video
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr