ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-2017


αναμνηστικό στον κ. Τσιαπκόλη Γιώργο
αναμνηστικό στην κ. Αφροδίτη Νούλη

αναμνηστικό στη Τζιάγκαλου Ελένη
αναμνηστικό στην κ. Μπλάγκου Αθανασία
Την Κυριακή 28 Μαΐου  2017 το απογευματάκι άνοιξε η αυλαία των επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής με το κλείσιμο της φετινής σεζόν με όλα τα μέλη των τμημάτων και τους φίλους του συλλόγου στην πλατεία της Τερπνής.

αναμνηστικό στην Ξοβέρη Στέλλα
Και ενώ όλη τη βδομάδα έβρεχε, την Κυριακή ο καιρός ήταν εξαιρετικός επιτρέποντάς μας να πραγματοποιήσουμε και για φέτος τις εκδηλώσεις του κλεισίματος.
Πλημμύρισε η πλατεία με χαρούμενες παιδικές φωνούλες και τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου. Στο ξεκίνημα έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις τα τμήματα Πιάνου, Zumba και παιδικού Παραδοσιακού χορού. Προσφέραμε πανέμορφα αναμνηστικά στους έξι εκπληκτικούς δασκάλους των τμημάτων του συλλόγου, Αθανασία Μπλάγκου - δασκάλα τμήματος πιάνου, Γιώργο Τσιαπκόλη - χοροδιδάσκαλο τμημάτων παραδοσιακού χορού, Στέλλα Ξοβέρη γυμνάστρια τμημάτων Zumba, Αφροδίτη Νούλη εκπαιδεύτρια του τμήματος Κοπτικής Ραπτικής, Μαρία Μυλωνά εκπαιδεύτρια τμημάτων Decoupage, Στέλλα Πολυχρονίδου και Ελένη Τζιάγκαλου γυμνάστριες των τμημάτων Γυμναστικής. Μετά τις παραστάσεις των παιδικών τμημάτων κεράστηκαν από το σύλλογο στα μαγαζιά της πλατείας όλα τα μέλη των τμημάτων του Πολιτιστικού, παιδικά και ενηλίκων και ακολούθησε γλέντι όπου χόρεψε το τμήμα παραστάσεων του συλλόγου αλλά και όποιος το ήθελε μέχρι αργά.
Ταυτόχρονα παρουσιάσαμε πλούσιο, υπέροχο αρχειακό φωτογραφικό αφιέρωμα για τη σαραντάχρονη πορεία του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ήταν μια πανέμορφη βραδιά και περάσαμε υπέροχα!!
Ευχαριστούμε πρώτα απ' όλα τους υπέροχους δασκάλους των τμημάτων του συλλόγου.
Τους υπεύθυνους του ΚΑΠΗ Τερπνής για τη συνεργασία.
Τον πρώην ταμία μας κ. Τζιάνη Νίκο για την υπέροχη μουσική κάλυψη.
Την πρώην ταμία μας κ. Μπλιόγκαρα Κλεονίκη που ξαναθυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί για πολλά χρόνια στο σύλλογο και κάλυψε για ακόμη μια φορά  οπτικά την εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας και όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Και του χρόνου!!
Εδώ θα δείτε υπέροχο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ της εκδήλωσης!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr