ΧΡΟΝΙΚΟ- ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2017

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 μετά την περιφορά της ιερής εικόνας των Τριών Ιεραρχών συνοδεία της Φιλαρμονικής Τερπνής με μαέστρο τον κ. Βιντινή Σάκη και τον πανηγυρικό εσπερινό, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις "ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2017"  στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής. Οι εκδηλώσεις έχουν επίκεντρο τις βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, μια και οι Τρεις Ιεράρχες είναι οι προστάτες της Παιδείας και των Γραμμάτων. Τις επιδόσεις των μαθητών της περσινής χρονιάς λάβαμε από τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, καθ΄ ύλην αρμόδια, η οποία πριν τις βραβεύσεις μίλησε υπέροχα, πολύ περιεκτικά για τους Τρεις Ιεράρχες, την Παιδεία , την Εκπαίδευση και με πολύ αγάπη και τα καλύτερα λόγια για τις επιδόσεις και το ήθος των μαθητών που βραβεύτηκαν. Τα υπέροχα παιδιά αλφαβητικά είναι τα παρακάτω και οι βραβεύσεις αφορούν τη σχολική περίοδο 2015-2016:

Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1.ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
2.ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3.ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
4.ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
5.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6. ΧΑΤΖΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1. ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
3. ΦΑΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ
5. ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τα αναμνηστικά βραβεία για τους μαθητές ήταν μια χορηγία της βιομηχανίας FIBRAN και του κ. Αναστασιάδη Δημήτριου.
Κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις μας τιμά ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος στην έναρξη της εκδήλωσης και μετά την προβολή για το Γηροκομείο, το κόσμημα της Τερπνής, καλέστηκε και είπε αρκετά πράγματα για το μεγάλο του έργο που έχει πλήρως αποπερατωθεί, έχουν γίνει  αρκετές προσλήψεις και ήδη άρχισε σιγά σιγά να φιλοξενεί ηλικιωμένους. Ο κόσμος στην προβολή που προηγήθηκε είχε την ευκαιρία να δει το Γηροκομείο ολοκληρωμένο, έτοιμο να προσφέρει το σπουδαίο κοινωνικό του έργο για το οποίο κατασκευάστηκε από το σύγχρονο ευεργέτη της Τερπνής και ολόκληρης της περιοχής μας τον κ. Αναστασιάδη Δημήτριο και την οικογένειά του, που του έδωσε το όνομα της αγαπημένης του συζύγου «ΑΛΚΜΗΝΗ». Ενδεικτικά να σας πούμε πως οι παροχές που θα προσφέρει στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που θα φιλοξενήσει είναι: Εργοθεραπεία, Δημιουργική απασχόληση, Μουσικοθεραπεία, Ζωγραφική, Τραγούδι, Μαγειρική, Κηπουρική, Ασκήσεις γυμναστικής, Βιβλιοθήκη, ανάγνωση, Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, Συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, Υπηρεσίες καλλωπισμού, Ενημέρωση από εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, ίντερνετ, Φυσικοθεραπείες και Εκδρομές. Πρόκειται για μια μονάδα φροντίδας που δημιουργήθηκε για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαβίωση, των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Οι σύγχρονες δομές της μονάδας εναρμονίζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα φροντίδας και υποστήριξης. Στόχος είναι ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η ευημερία των ενοίκων της. Πρόκειται για μια γλυκιά ακτίδα σε ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους:
Ο πατέρας Αυγουστίνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος,  ο πρόεδρος του Τ.Δ Τερπνής κ. Γεράκης Δρουμπλής, σύσσωμη η οικογένεια του κ. Αναστασιάδη Δημήτριου,  ο αντιπρόεδρος του Τ.Δ Τερπνής  κ. Μιχαλάκης Αθανάσιος, η διευθύντρια του Δημοτικού Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, εκπαιδευτικοί και Νιγρίτας, η πρόεδρος του συλ. Γονέων Δημοτικού Τερπνής κ. Δάρατζη Λίτσα και πλήθος κόσμου.
Να ευχαριστήσουμε:
Τον πατέρα Αυγουστίνο για την υπέροχη συνεργασία στο συντονισμό του διημέρου της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.
Τον κ. Αναστασιάδη Δημήτριο και της βιομηχανία FIBRAN για τη χορηγία των επαίνων για τους βραβευθέντες μαθητές.
Την διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη για την υπέροχη ομιλία και τη συνεργασία στη βράβευση των μαθητών.
Τον υπάλληλο της Κοινότητάς μας κ. Καρδαρά Χρήστο, πάντα δίπλα μας.
Την υπάλληλο κ. Γερακούδη Θεοδώρα για την προετοιμασία της αίθουσας των εκδηλώσεων.
Τον κ. Μισχόπουλο Ηλία  για την πολύτιμη μουσική βοήθεια.
Την κ. Πασχαλία Τουλάκη   (αρτοποιείο- Τερπνή) για την προσφορά της για μια ακόμη φορά.
Την κ. Γκόγκουρα Χρυσούλα που μας ετοίμασε και ολοκλήρωσε το λάβαρο του Πολιτιστικού, που έχει κεντήσει υπέροχα ο κ. Γκάτσιος Απόστολος.
Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr