ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Με επιτυχία και αγαπημένους φίλους δίπλα του πραγματοποίησε το Δ.Σ  του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 την ημέρα των Θεοφανείων το μεσημεράκι, τον ετήσιο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας στην ταβέρνα "Διόνυσος" .
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εμφάνιση των χορευτικών του συλλόγου, Zumba, νεανικό παραδοσιακό χορευτικό και χορευτικό παραστάσεων. Εξαιρετικές εμφανίσεις από τα τμήματα, όμορφα προετοιμασμένες από τους δασκάλους κ. Ξοβέρη Στέλλα και Τσιαπκόλη Γιώργο. Το γλέντι συνεχίστηκε με πάρα πολύ κέφι και με την πίστα να μην αδειάζει για ούτε ένα λεπτό μέχρι το βραδάκι, υπό τους ήχους της υπέροχης μουσικής που έπαιξε η πενταμελής ορχήστρα του Ηλία Μισχόπουλου και Δημήτρη Τζένου.
Τα δώρα της βασιλόπιτας ήταν 5 tablets εκ μέρους του συλλόγου και τα κέρδισαν:
Στα παιδικά χορευτικά τα δύο πρώτα tablets κέρδισαν η Βαγιαλέτα Λιόλια και η Φωτεινή Γερακούδη.  Από τα μεγάλο χορευτικό το τρίτο tablet έτυχε η κ. Χρυσούλα Γκόγκουρα. Το τέταρτο tablet, για όποιον από τον κόσμο θα έβρισκε το τυχερό βασιλοπιτάκι , έτυχε ο κ. Ανδρέας Τουλάκης.  Από τη λαχειοφόρο αγορά το πέμπτο tablet η κ.  Βαΐα Τσερβίστα. Ευχόμαστε στους τυχερούς αλλά και σε όλο τον κόσμο καλή τύχη όλη τη χρονιά.
Εκπληκτικά ήταν και τα 174 δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που πρόσφεραν επαγγελματίες από Τερπνή, Νιγρίτα και Σέρρες. Νοστιμότατη η βασιλόπιτα από τα αρτοσκευάσματα του Παπαδόπουλου Γιώργου-Σούλας Μπράγκατζη και τα βασιλοπιτάκια από το φούρνο της κ. Πασχαλίνας Τουλάκη-Τουλάκη Κώστα, το εργαστήριο του κ.Μπάτσιου Βασίλη-Καναράκη Κατερίνας και το φούρνο του Κοντού Κων/νου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον κόσμο από όλο το νομό, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης Ιωάννης, η δήμαρχος κ. Δουβίτσα Αγνή, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ. Τριανταφύλλου Χρήστος, ο αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο προεδρ. της ΔΕΥΑΒ κ. Τσερβίστας Μιχάλης, ο πρόεδρ. της Κοινότητας Τερπνής κ. Δρουμπλής Γεράκης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου μας κ. Σελιάμης Θεολόγος, η αντιπρ. του Δημοτικού Κέντρου Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου μας κ. Λουκάνη Σούλα, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής κ. Μιχαλάκης Σάκης, η πρόεδρος κ. Δάρατζη Λίτσα και σύσσωμο το Δ.Σ του συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής, η  πρόεδρος συλ. Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας κ. Μουρλιούκα Ζωή, το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Πριάμη Στέλλα, μέλη του Ιππικού Ομίλου Νιγρίτας, επαγγελματίες Τερπνής και Νιγρίτας, οι γυμνάστριες του συλλόγου Πολυχρονίδου Στέλλα και Τζιάγκαλου Ελένη, η δασκάλα του τμήματος μουσικής κ. Μπλάγκου Αθανασία και φίλοι από όλο το νομό.
Να ευχαριστήσουμε:
 Την κ. Λουκάνη Σούλα & Πάντσιο Νικόλαο -κρεοπωλείο
Νιγρίτα,  που πρόσφεραν δωρεάν όλα τα γεύματα για τα παιδιά των 3 τμημάτων Zumba.
Την κ. Χονδρού Βούλα & Δάρατζη Θωμά -κρεοπωλείο Νιγρίτα που πρόσφεραν δωρεάν επίσης τα φαγητά για τα παιδικά χορευτικά.
Τους επαγγελματίες Τερπνής, Νιγρίτας και Σερρών για τα υπέροχα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς. Ήταν όλα υπέροχα.
Τον κ. Σωτίδη Σάκη smile market που πρόσφερε τον μεγάλο αριθμό των 15 συνολικά δώρων για τη λαχειοφόρο.
Την Αμαλία Γκόγκουρα που πρόσφερε 10 δώρα, επίσης πολύ μεγάλο αριθμό για τα δώρα της λαχειοφόρου.
Τον κ. Κοντό Κων/νο που πρόσφερε δωρεάν όλα του τα βασιλοπιτάκια.
Τους δασκάλους και τα μέλη των χορευτικών μας.
Tη Στεφανία Παπουτσή και Δάφνη Πολυχρονάκη,
Τα κορίτσια που βοήθησαν στη διανομή των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.
Σας ευχαριστούμε τέλος όλους βοηθήσατε με τον τρόπο σας στην επιτυχία του χορού, με τις προσφορές ή με την παρουσία σας στο χορό μας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr