ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Πήγαμε στην Ονειρούπολη, στην Αστερούπολη, στο χωριό του Αη Βασίλη φέτος σκεφτόμαστε για εσάς και τα παιδάκια μας το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Χρωμάτων στην Κατερίνη. Θα δούμε!!
Όλες οι εκδηλώσεις στο «Πάρκο των Χρωμάτων» είναι δωρεάν.
Το πάρκο της Κατερίνης χρωματίζεται από τα πνεύματα των Χριστουγέννων και μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό παραμύθι, σε μια χώρα χρωμάτων και θαυμάτων για μικρούς και μεγάλους για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες.
Με ελεύθερη είσοδο, ο καθένας μπορεί να απολαύσει και να ζήσει την μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, εξερευνώντας των 52 στρεμμάτων έκτασης, «πάρκο των χρωμάτων» στην Κατερίνη.
Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά γεμίζουν με τους ήχους τους και διασκεδάζουν τους επισκέπτες.
Μάγοι , ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες και ήρωες παραμυθιών σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους.
Οι νεράιδες του μαγεμένου δάσους στροβιλίζονται μαζί σας στο παγοδρόμιο και διασκεδάζουν στο καρουζέλ και στ’ άλλα παιχνίδια του λουνα παρκ στο «Πάρκο των Χρωμάτων».
Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό .
1. Συναυλίες-Μουσικά σχήματα
2. Πολυτονική Ορχήστρα
3. Νεανικές Μπάντες
4. Χορωδιακά σχήματα
5. Πολυθέαμα
6. Μάγοι & ζογκλέρ
7. Ξυλοπόδαροι & Ξωτικά
ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ
1. Το σπίτι του Αι Βασίλη
2. Το Ταχυδρομείο
3. Η Αστερούπολη
4. Η Ευχούπολη
5. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές
6. Διαδραστικά παραμύθια (θέατρο)
7. Αφήγηση παραμυθιών
8. Ο κύκλος των χρωμάτων
9. Ζωγραφική προσώπου
10. Το ταξίδι του Αι Βασίλη
11. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, «Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη»
12. Το μαγεμένο δάσος
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr