ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ-ΡΟΛΑΚΙΑ

κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτα
1 τυρί κρέμα
1 μερέντα
1/2 κούπα φουντούκια ή καρύδια
1/2 κούπα ζάχαρη 
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε το τυρί, την κρέμα,τη μερέντα,τα ψιλοκομμένα φουντούκια ή καρύδια, τη ζάχαρη και την κανέλα. Διπλώνουμε 3 φορές και κόβουμε τα ρολά κάθετα με πάχος  έναν πόντο. στρώνουμε στο ταψί λαδόκολλα και βάζουμε τα ρολάκια. Τα πατάμε λίγο και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη. ψήνουμε για 8-10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr