Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΡΑΒΑΝΙ ΕΥΚΟΛΟ

κ. ΑΘΗΝΑΣ  ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 κούπα σιμιγδάλι
1 κούπα φαρινάπ
1 κούπα ζάχαρη
1/2  κούπα γάλα
5 αυγά
2 βανίλιες

ΣΙΡΟΠΙ
3 κούπες ζάχαρη 
2,5 κούπες νερό
2 κοταλιες βούτυρο
Λίγο λεμόνι
                                                     ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πάρα πολύ καλά τη ζάχαρη και τα αυγά.Μετά ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το αλεύρι και ανακατώνουμε απαλά.Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις ψηθεί το σιροπιάζουμε φροντίζοντας να είναι το ένα κρύο το άλλο ζεστό-όχι καυτό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: