ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΤΜΗΜΑ TAEKWONDO

Οι μικροί αθλητές του τμήματος Taekwondo του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής ας βρίσκονται όλοι στις τελευταίες δύο προπονήσεις τις Παρασκευές στις 5 μ.μ στο γυμναστήριο των «μονομάχων» με προπονητή τον κ. Γιάννη Λιάγγα, προκειμένου να προετοιμαστούν για την επίδειξη που θα γίνει σε δυο βδομάδες το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Μετά το τμήμα  Κοπτικής Ραπτικής με εκπαιδεύτρια την υπέροχη και δημιουργική κ. Νούλη Αφροδίτη και το τμήμα Πλεξίματος, πριν λίγες ημέρες και το τμήμα Decoupage του Πολιτιστικού ολοκλήρωσε τον κύκλο του για φέτος με εκπαιδεύτρια την πρωτοποριακή και εκπληκτικά μεταδοτική κ. Μυλωνά Μαρία. Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και εκπληκτικό ενδιαφέρον το τμήμα Decoupage δημιούργησε καταπληκτικές κατασκευές, τις οποίες σε μέλλουσα εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε.
Να ευχαριστήσουμε τις εκπαιδεύτριες και τις συμμετέχουσες και να δώσουμε ραντεβού στα παραπάνω τμήματα μετά στις 4 Ιουνίου στην «εκδήλωση του κλεισίματος» για του χρόνου!!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Το κλείσιμο όλων των τμημάτων του συλλόγου, Παραδοσιακών χορευτικών, Zumba, Taekwondo, Decoupage, Γυμναστικής, Κοπτικής Ραπτικής και Πλεξίματος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Τερπνής το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 6 μ.μ. Τα τμήματα θα κάνουν μικρές εμφανίσεις και επιδείξεις. Θα υπάρξει κέρασμα για όλα τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr