ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΑΠΟΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ-ΦΩΤΟ




Πραγματοποιήθηκαν τα "Κούλουμα" στα Πεύκα Τερπνής υπό την αιγίδα του δήμου Βισαλτίας, για μια ακόμη χρονιά κάτω από δύσκολες και χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες. 
Μέχρι τις 10 ώρα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας έβρεχε. Όμως ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε ότι κάθε χρόνο. Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από μέρες αλλά κορυφώθηκαν την προηγούμενη ημέρα και κυρίως το πρωί της Δευτέρας από τις 7 π.μ που μπήκαν τα καζάνια για τη φασολάδα και το κουσιάφι. Ετοιμάστηκαν από το Δ.Σ του Πολιτιστικού και φίλους που μας βοήθησαν και τα νηστίσιμα, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Από τις 11 π.μ ξεκίνησε να έρχεται ο κόσμος για να γιορτάσει μαζί μας την έναρξη της σαρακοστής. Λαγάνες, νηστίσιμα και



γευστικότατο κρασάκι δοκίμασε όλος ο κόσμος. Όμορφη μουσική για να ακούσουμε, χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μας χάρισε μέχρι το απόγευμα ο πρώην ταμίας μας Νίκος Τζιάνης. 
Ότι δεν καταναλώθηκε, όπως κάθε χρόνο φυσικά, προσφέρθηκε στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών, στο τμήμα προσφοράς που μαγειρεύει καθημερινά φαγητό σε άπορους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε 
Tη δήμαρχο κ. Δουβίτσα, τον αντιδήμαρχο κ. Αγγελάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ κ.Τσερβιστα  και τον πρόεδρο της Δ. Κ. Τερπνής κ. Δρουμπλή.
Το smile market του κ. Σωτίδη για την προσφορά των κρασιών.
Τον κ. Μπάγκαλα Κων/νο για τις ελιές.
Το cafe bar "Αίθριο" για την παραχώρηση του χώρου.
Την κ. Φωτεινή Πολυχρονίδου για όλα τα λαχανικά της φασολάδας και τη βοήθεια την παραμονή της Κ. Δευτέρας.
Την κ. Πολυχρονίδου Ελένη για τα νηστίσιμα.
Για τα ξύλα τον κ. ΄Ιταλα Τάσο και Σταμούλη Αχιλλέα, τον Τσερβίστα Μιχάλη και Γιαχιά Βαγγέλη.
Την κ. Αθηνά για το γλύκισμα και τη βοήθεια στην προετοιμασία.
Για την παρασκευή της θεσπέσιας γεύσης φασολάδα και το εκπληκτικό κουσιάφι, αλλά και για τη συνολική βοήθεια σε όλα, το Βαγγέλη Γιαχιά, Σάκη Σωτίδη κα το Χρήστο Τουλάκη .
Το Μιχάλη Τσερβίστα για τη βοήθεια από πολύ νωρίς το πρωινό της Δευτέρας.
Τη Βούλα Χονδρού που είναι δίπλα μας σε όλα.
Την Ντίνα και την Ανθή Γκουγκούδη για τη μεγάλη βοήθεια όλη την ημέρα, όπως και την κ. Χρυσούλα Γκόγκουρα.
Παραβρέθηκαν:
Η δήμαρχος κ. Δουβίτσα Αγνή, ο πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, ο αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ.Τσερβίστας Μιχάλης,ο  πρόεδρος της Δ. Κ. Τερπνής κ. Δρουμπλής Γεράκης, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας –Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αθανασία Λουκάνη, o τ. αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ Τερπνής κ. Μιχαλάκης Σάκης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Θεολόγος Καρατζιάς, η πρόεδρος και μέλη του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Τερπνής, μέλη της Φιλοπτώχου Νιγρίτας ο Σωτήρ και αγαπημένοι φίλοι από την Τερπνή, Νιγρίτα, Αγία Παρασκευή, Σκούταρι, Σέρρες, Σησαμιά και όλα τα χωριά του νομού μας.
Και του χρόνου, Καλή σαρακοστή σε όλους σας!!





Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr