ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ -ΦΩΤΟ

Αν και λόγω της συνεχούς βροχής την Κυριακή 13 Μαρτίου το Καρναβάλι του Πολιτιστικού στην Τερπνή ουσιαστικά ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί, όμως τα παιδιά όπως το καταφέρνουν πάντα, διασκέδασαν υπέροχα, χόρεψαν καταπληκτικά και ξεφάντωσαν στην αίθουσα της κοινότητάς μας, σε ένα μπαλταφάν που στήθηκε από το σύλλογο προκειμένου τα παιδιά που κατέβηκαν στην πλατεία να μη φύγουν δυσαρεστημένα. Χόρεψαν υπέροχα Zumba, έπλεξαν το γαϊτανάκι και ξεφάντωσαν σε ένα φανταστικό αποκριάτικο κλίμα. Ο σύλλογος κέρασε όλους τους παρευρισκόμενους σουβλάκια για το καλό της ημέρας.
Ευχαριστούμε το smile market του κ. Σωτίδη Αθανάσιου που πρόσφερε στα παιδιά χυμούς, σερπαντίνες και κομφετί!!!! 
Επίσης την υπέροχη δασκάλα των παιδιών, τη γυμνάστρια Στέλλα Ξοβέρη που με τη νεανικότητα, το κέφι και το μεράκι συνέβαλε στο να φύγουν όλα τα παιδάκια με μεγάλα χαμόγελα και λαμπερά προσωπάκια.
Τη Μαρία Καμάρη που μαζί με τα παιδιά συμμετείχε στα φανταστικά χορευτικά, δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα.
Κοντά μας βρέθηκαν εκτός από τους μικρούς καρναβαλιστές ο τ. τοπικό σύμβουλος Χρήστος Δρούγγος που μας τίμησε με την οικογένειά του, η πρόεδρος κ. Μερόπη Καραγιάννη και μέλη του συλλόγου Γονέων  Δημοτικού, επισκέπτες από Βέργη και Φλώρινα, οι γονείς των παιδιών και φίλοι του συλλόγου.
Και πραγματικά εκείνη την ημέρα γίναμε όλοι παιδιά, χορέψαμε μαζί τους, άλλωστε αυτοί οι υπέροχοι ρυθμοί είναι αδύνατον να μη σε παρασύρουν στο ρυθμό τους.
Ευχόμαστε σε όλους σας και του χρόνου!!

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr