Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΗΝ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ


Όσοι θέλετε να νοιώσετε παιδιά, να βρεθείτε σε μια όμορφη αποκριάτικη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να περάσετε υπέροχα, σας περιμένουμε στην Παρέλαση Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία της Τερπνής. Ο Πολιτιστικός ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και υπέροχο θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Γαϊτανάκι από το παιδικό τμήμα παραδοσιακού χορού, χορευτικά από το παιδικό τμήμα Zumba, χάσκα για όλα τα παιδάκια, καρναβαλιστές, χορός, τραγούδι, και ξέφρενη διασκέδαση, με επισφράγισμα τα πλούσια χρηματικά βραβεία για τα πρωτότυπα και καλύτερα οργανωμένα καρναβάλια και αναμνηστικά για όλα τα γκρουπ και μεμονωμένα καρναβάλια. Πολύτιμη η συνεργασία του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού, των εκπαιδευτικών του Δημοτικού, Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού, όπως και των γονέων όλων των παιδιών.
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο ίντερνετ στο ιστολόγιο του Πολιτιστικού στη διεύθυνση psterpnis.blogspot.gr από την αρχή της καρναβαλικής παρέλασης μέχρι και την απονομή των βραβείων.
Ακόμη σας περιμένουμε στα Κούλουμα την
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 Μαρτίου 2016 στα Πεύκα Τερπνής μετά τις 11 π.μ με φασολάδα, λαγάνες, νηστίσιμα, κρασάκι και μουσική. Ελάτε μικροί και μεγάλοι για να πετάξουμε τους χαρταετούς-τα παμπόρια μας, για να τηρήσουμε τα αποκριάτικα έθιμα!!
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.
Πολλοί εκτός του δήμου μας που είναι ο βασικός χορηγός, συμβάλουν και βοηθούν στην εκδήλωση. Θα τους αναφέρουμε αναλυτικά μετά την Κ. Δευτέρα
Σας περιμένουμε όλους σας στην ακρόπολη της Τερπνής, στα Πεύκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: