ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ BANSKO

Ο Πολιτιστικός για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε τη χειμερινή εκδρομή του, αυτή τη φορά στο Bansko της Βουλγαρίας το τριήμερο 4-5-6 Μαρτίου 2016 με φίλους από την Τερπνή, Νιγρίτα, Νικόκλεια, Ανθή, Πατρίκι και Βόλο.
Εκπληκτική εμπειρία σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πολυτελέστατες σουίτες στις οποίες και διαμείναμε.
Την πρώτη ημέρα το Bansko μας υποδέχτηκε με ένα χιονάκι μέχρι το μεσημεράκι. Απολαύσαμε το πανέμορφο και δημοφιλέστερο χιονοδρομικό Κέντρο της Βουλγαρίας στο όρος Πιρίν και το sale με μαγευτικό τοπίο στα 2000μ, ενώ στη βραδινή μας έξοδο γευματίσαμε και διασκεδάσαμε σε ταβέρνα με ελληνική μουσική.
Τη δεύτερη ημέρα επισκεφτήκαμε τη Σόφια, τον μητροπολιτικό ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι, παρακολουθήσαμε στον αύλειο χώρο του ναού το γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας και στη συνέχεια διασκεδάσαμε πάρα πολύ όμορφα στην ταβέρνα του Τερπνιώτη Βασίλη Φουρλάκη στη Βουλγάρικη πρωτεύουσα, όπου η γευστικότατη ελληνική κουζίνα εντυπωσίασε θετικά όλους μας. Στη διαδρομή περάσαμε και από τη βιομηχανία FIBRAN στη Σόφια, καμαρώνοντας για τον συμπατριώτη μας βιομήχανο κ. Αναστασιάδη Δημήτριο που οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες έχουν απλωθεί εδώ και χρόνια σε όλα τα Βαλκάνια. Η βραδινή έξοδος της δεύτερης ημέρας περιελάμβανε διασκέδαση σε μεγάλο Club του Bansko.
Την Τρίτη ημέρα επισκεφτήκαμε το ομώνυμο γραφικό χωριό που βρίσκεται δίπλα στο τουριστικό Bansko και το μεσημεράκι αποχωρήσαμε με κατεύθυνση το Πετρίτσι Βουλγαρίας, όπου κάναμε μια μικρή βόλτα στην αγορά, ενώ φάγαμε και διασκεδάσαμε σε υπέροχη ταβέρνα.
Όλο το τριήμερο κύλησε εξαιρετικά, απολαμβάνοντας κάθε ημέρα τις δωρεάν παροχές του ξενοδοχείου, πισίνα, spa, σάουνα, γυμναστήριο και διασκεδάσαμε χορεύοντας και τραγουδώντας όπου και αν πήγαμε με όλο το γκρουπ μαζί. 
Να ευχαριστήσουμε όλους τους εκδρομείς που ήλθαν στην παρέα μας και μας βοήθησαν με την καλή τους διάθεση και τα χαμογελαστά τους πρόσωπα να περάσουμε αξέχαστα.
Φωτογραφίες της εκδρομής θα βρείτε στη διεύθυνση psterpnis.blogspot.gr ή στο facebook του συλλόγου, Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής ΣερρώνΙ .
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr