ΧΡΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΡΧΕΙΩΝ 2016

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 μετά την περιφορά της ιερής
εικόνας των Τριών Ιεραρχών και τον αρχιερατικό εσπερινό, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις "ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2016"  στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής. Αναφερόμαστε στις βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών Ε΄και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, μια και οι Τρεις Ιεράρχες είναι οι προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων. Τις επιδόσεις των μαθητών της περσινής χρονιάς τις  λάβαμε από τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, καθ΄ύλην αρμόδια, η οποία πριν τις βραβεύσεις μίλησε υπέροχα, πολύ περιεκτικά για τους Τρεις Ιεράρχες και με πολύ αγάπη και τα καλύτερα λόγια για τις επιδόσεις και το ήθος των μαθητών που βραβεύτηκαν. Τα υπέροχα παιδιά αλφαβητικά είναι:

ΠΕΡΣΙΝΗ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΦΕΤΙΝΗ ΣΤ΄
1. ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
3. ΦΑΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ
5. ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΦΕΤΙΝΗ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
1 ΑΓΓΕΛΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
2 ΑΔΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4 ΔΙΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
5 ΔΡΟΥΓΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
6 ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ
7 ΜΠΡΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
8. ΡΑΠΑΙ ΚΙΝΤΙ
9 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
10 ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
11 ΤΣΙΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ
Ο κ. Αναστασιάδης πριν και μετά τη βράβευση χαιρέτισε τους
παρευρισκόμενους και μίλησε για την πρόοδο των εργασιών στο μεγάλο του έργο, το Γηροκομείο, αυτό το αρχιτεκτονικό κόσμημα, το οποίο έχει αποπερατωθεί και πλέον γίνονται οι εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου. Ελπίζει, όπως είπε, μετά το Πάσχα να ξεκινήσει τη λειτουργία του.
Όλα αυτά, στα οποία αναφέρθηκε ο Τερπνιώτης βιομήχανος, τα είδε ο κόσμος στην προβολή που ακολούθησε, όπου είχε την ευκαιρία το κοινό να δει το Γηροκομείο ολοκληρωμένο, έτοιμο να προσφέρει το σπουδαίο του έργο για το οποίο κατασκευάζεται. Μπορούν πλέον οι ηλικιωμένοι που επιθυμούν να φιλοξενηθούν να κάνουν αιτήσεις, ώστε να κλείσουν δωμάτιο. Αξίζει να πούμε ότι είναι εφάμιλλο με ξενοδοχείο 5 ***** και ακόμη καλύτερο. Αναμένουμε να το δούμε απολύτως αποπερατωμένο.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν στο εκκλησιαστικό και πολιτιστικό μέρος με την παρουσία τους  η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αγνή Δουβίτσα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μασλαρινός Αθανάσιοςο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τριανταφύλλου,  ο πρόεδρος του Τ.Δ Τερπνής κ. Γεράκης Δρουμπλήςσύσσωμη η οικογένεια του κ. Αναστασιάδη Δημήτριου,  ο Αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Μιχάλης Τσερβίστας , ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Λεωνίδας Ψαράς και κ. Αθανασία Λουκάνη, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Μιχαλάκης Αθανάσιος, ο τ. δήμαρχος κ. Δάπης, η διευθύντρια του Δημοτικού Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Τερπνής , Γυμνασίου και Λυκείου Νιγρίτας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Αλέκος Τσελεπής, η πρόεδρος του συλ. Γονέων κ. Μερόπη Καραγιάννη, το μέλος της Φιλοπτώχου Τερπνής "Ο Σωτήρ" κ. Ευανθία Μάλλιου και πλήθος κόσμου.
Να ευχαριστήσουμε:
Τον πατέρα Αυγουστίνο για την υπέροχη συνεργασία στο συντονισμό του διημέρου της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.
Την διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Τερπνής κ. Γκιοφή χρυσάνθη για τη συνεργασία στη βράβευση των μαθητών.
Τον μουσικό Τζένο Δημήτριο  για την πολύτιμη βοήθεια.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr