10 υπέροχα «Χριστουγεννιάτικα» χωριά στην Ελλάδα!

Στη χώρα μας χτίζονται Χριστουγεννιάτικα χωριά!
Κάθε χρόνο ζωντανεύουν 10 μαγικοί τόποι όπου βασιλεύει το Πνεύμα των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους.
«Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Στην πόλη των Τρικάλων, και συγκεκριμένα στον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο, για 5η χρονιά, η μαγεία των Χριστουγέννων.
«Ονειρούπολη» στη Δράμα

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια φιλοξενούν πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά, με πολλές εκπλήξεις, ενώ το σκηνικό συμπληρώνουν ποικίλα
καλλιτεχνικά δρώμενα, πλούσια εδέσματα και ροφήματα, το παγοδρόμιο και το μαγευτικό καρουζέλ.

«Παραμυθοχώρα» στη Χαλκιδική
Η «Παραμυθοχώρα» περιμένει στο Στρατώνι της Χαλκιδικής μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν, να επισκεφτούν τα ανανεωμένα σπιτάκια, να στείλουν γράμματα στον Αϊ-Βασίλη, να ακούσουν παραμύθια, να χαρούν με ξυλοπόδαρους και κλόουν, να κάνουν βόλτες στο χωριό με τρενάκι και να απολαύσουν τις μουσικές εκδηλώσεις. Το χωριό θα μείνει ανοιχτό από τις 19 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

The Christmas Factory» στην Αθήνα

Το μεγαλύτερο και πιο μαγικό εργοστάσιο Χριστουγέννων, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο κέντρο της Αθήνας, στον υπέροχο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου. Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις.
“Το Δάσος των Ξωτικών” στην Κοζάνη

photos © www.kozan.gr
Μαγικά Χριστούγεννα έρχονται στην Δυτική Μακεδονία με την νέα χριστουγεννιάτικη πολιτεία που έχει στηθεί με πολύ μεράκι στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης! Εκεί, από τις 4 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016, η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπά για όλα τα παιδιά, ή όλους όσους αισθάνονται παιδιά.
“Η Αστερούπολη” στα Ιωάννινα
giannena6
Από τις 27 Νοεμβρίου ως τις 10 Ιανουαρίου, η Αστερούπολη θα διασκεδάζει τους καλεσμένους της, μικρούς και μεγάλους, με συνεχείς δράσεις και δρώμενα από το πρωί έως και το βράδυ.

Ξύλινο Χωριό» στη Φλώρινα

Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει και φέτος στην πόλη της Φλώρινας, στο χώρο της πλατείας Γεωργίου Μόδη. Από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργεί εντελώς δωρεάν.

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Κιλκίς

Ξυλοπόδαρους, Αϊ-Βασίλη με τα ξωτικά, καλικάντζαρους, ζεστό τσάι, κρασί, κεράσματα, παιχνίδια για παιδιά, παραμύθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις θα έχει το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς που θα φιλοξενεί τους επισκέπτες από 19 έως 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ειρήνης.
«Χωριό του Κόσμου» στην Κατερίνη

photo credit © bikiropoulos.blogspot.com
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, που διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και τους «Γιατρούς του Κόσμου», ανοίγει τις πύλες του στις 12 Δεκεμβρίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Δώδεκα ξύλινα σπιτάκια θα φιλοξενήσουν ποικίλες δραστηριότητες που θα απευθύνονται κυρίως στα μικρά παιδιά ως τις31 Δεκεμβρίου.
«Παραμυθούπολη» στα Γιαννιτσά

giannitsa
photo © giannitsanews.blogspot.gr
Με οικοδεσπότη τον Αϊ-Βασίλη θα στηθεί και φέτος η «5η Παραμυθούπολη» στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών στην Πέλλα από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου.
“Ο Αστερόκοσμος” στη Θεσσαλονίκη

Η Χριστουγεννιάτικη Μαγεία επιστρέφει στη ΔΕΘ, στην καρδιά της πόλης. Από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ως τις 10 Ιανουαρίου, η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει ξανά και υπόσχεται ένα ακαταμάχητο μείγμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr