ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 8η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ

 

Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 κάτω από ένα υπέροχο φεγγάρι και μια εξαιρετικά ζεστή βραδιά πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής η 8η Φεγγαροβραδιά στον αμφιθεατρικό χώρο στα Πλατανούδια. Οι Τερπνιώτες μουσικοί οι οποίοι ανέλαβαν για φέτος τα μουσικά ηνία της συναυλίας μας χάρισαν υπέροχες μουσικές και τραγούδια, κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού. Τους Τερπνιώτες μουσικούς, καταξιωμένους αλλά και νεαρούς τους ξέρουμε καλά. Τους έχουμε ακούσει και δει πολλές φορές. Όμως φέτος μας παρουσίασαν ένα καθαρά έντεχνο, υπέροχο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που επιβάλλει, που απαιτεί, μια βραδιά κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι. Αλφαβητικά έπαιξαν και τραγούδησαν οι:
Γεωργουλιανός Δημήτρης: κιθάρα, τραγούδι, Δήμου Νίκος:μπουζούκι,  Ζαρίμπας Παναγιώτης: βιολί, Κεραμιδάς Παναγιώτης:τραγούδι και Φουρλάκης Τάσος:αρμόνιο. Την ομάδα πλαισίωσαν οι νεαροί ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Δρούγγος Νίκος στα ντραμς, που έπαιξε εκπληκτικά όλη τη βραδιά και η Σερβία Έλενα στο τραγούδι, η οποία έκανε την πρώτη της όμορφη εμφάνιση σε συναυλία.
Εμείς εκ μέρους του συλλόγου οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ορχήστρα για την πανέμορφη βραδιά που μας χάρισαν, αλλά και την ανιδιοτελή συμμετοχή τους.
Στη διάρκεια της συναυλίας μεταξύ των άλλων ένα ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε στην ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου. Η διαδικασία δωρεάς του πατρικού σπιτιού των αδελφών Σιαμάκη στον Πολιτιστικό Σύλλογο, μετά από ένα γραφειοκρατικό μαραθώνιο έχει ολοκληρωθεί μόλις πριν μερικές ημέρες και πλέον ο σύλλογος είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα σχέδια για την αξιοποίησή του με τον καλύτερο τρόπο. Θα κάνουμε το καλύτερο. Σε επόμενη εκδήλωση θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε τους αδελφούς Σιαμάκη και να πούμε πολλά περισσότερα για αυτή τη μεγάλη προσφορά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον πρόεδρο της Κοινότητάς μας κ. Γεράκη Δρουμπλή, που στάθηκε δίπλα μας στη διάρκεια της προετοιμασίας, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύτιμος συνεργάτης.
Τον προϊστάμενο κ. Καδή και τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.
Τον αντιδήμαρχο κ. Αγγελάκη Χρήστο.
Το δήμο και την επιτροπή πανηγύρεως για την παραχώρηση του χώρου για τη συναυλία.
Το SMILE MARKET του κ. Σάκη Σωτίδη.
Το αρτοποιείο του κ. Κοντού Κων/νου για τη μεγάλη του προσφορά.
Το αρτοποιείο του κ. Τουλάκη Ανδρέα για την προσφορά του.
Την ποτοποιία του κ. Ντάντου στη Νιγρίτα.
Toν κ. Κεραμιδά Παναγιώτη για τα ηχητικά στις πρόβες της Φεγγαροβραδιάς.
Όλους όσους μας βοήθησαν στο αναψυκτήριο που λειτούργησε στο χώρο της συναυλίας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και απόλαυσε όμορφα τραγούδια στη φετινή υπέροχη, πύρινη πανσέληνο Αυγούστου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
Η δήμαρχος κ. Δουβίτσα,  ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μασλαρινός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βισαλτίας κ. Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νιγρίτας κ. Αυλογιάρης, ο αντιδήμαρχος κ. Πασχαλίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Τσερβίστας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ψαρράς και κ. Λουκάνη, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής κ. Μιχαλάκης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί της περιοχής μας, η αντιπρόεδρος κ. Τάνια Κακαρίδου και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας, η πρόεδρος του  συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Κεραμιδά και μέλη του Δ.Σ, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Τερπνής κ. Χατζάκη  και μέλη του Δ.Σ, μέλη του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Τερπνής, της επιτροπής πανηγύρεως Τερπνής, των επιτροπών πανηγύρεως Νιγρίτας, των συλλόγων του δήμου μας και πολύς κόσμος. Να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους δεν τους αναφέραμε.
Ευχόμαστε και του χρόνου να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την επόμενη όμορφη Φεγγαροβραδιά.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr