ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΣΥΒΟΤΑ 21,22,23,24, ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 Μεγεθύνετε την αφίσα

4ήμερη εκδρομή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής
ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΣΥΒΟΤΑ
Τιμή ανά άτομο 100 €

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ:
ΛΕΝΑ 2322023608, 6980180466/ΦΡΟΣΩ 6977818123

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
1η ημέρα 21 Αυγούστου 2015: Αναχώρηση – Σέρρες – Πρέβεζα
Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 7:00 π.μ. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Η Πρέβεζα είναι πρωτεύουσα του νομού  Πρεβέζης, πόλη και λιμάνι της Ηπείρου,  σε στρατηγική θέση στο κέντρο της παράλιας βορειοδυτικής Ελλάδας, στο νότιο άκρο του νομού, έχοντας σφηνοειδή μορφή καταλήγει σε χερσόνησο με δύο σκέλη που φράζει την είσοδο του Αμβρακικού κόλπου. Είναι γνωστή για τις πηγές του Αχέροντα  και το Νεκρομαντείο, την αρχαία  Νικόπολη και τις πανέμορφες παραλίες της. Άφιξη στο ξενοδοχείο, φαγητό, ξεκούραση και στις 5 μ.μ μπάνιο στην παραλία «Κανάλι».
Ξεκούραση και βραδινή έξοδο για γνωριμία  με την πόλη της Πρέβεζας.
2η ημέρα  22 Αυγούστου 2015: Πηγές Αχέροντα
Πρωινό και αναχώρηση για τις πηγές του Αχέροντα. Ο Αχέροντας είναι ποταμός της περιφέρειας Ηπείρου και διασχίζει του νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Οι πηγές του Αχέροντα είναι πολλές και προέρχονται από τα χιόνια του όρους Τόμαρος στο νομό Ιωαννίνων (με μέγιστο ύψος 1986 μ), ενώ οι άλλες πηγές του, προέρχονται από τα όρη Σουλίου και τα όρη Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. Προαιρετικά βόλτα με το καραβάκι στις πηγές. Στη συνέχεια μπάνιο , φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Απογευματινό μπάνιο στην παραλία «Μήτικας». Για όσους δε θέλουν να ακολουθήσουν το απογευματινό πρόγραμμα, κάνουν μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου ή στην πισίνα. Βραδινή έξοδος.
3η ημέρα 23 Αυγούστου 2015: Εκδρομή στη Λευκάδα
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Λευκάδα. Επίσκεψη στην πλωτή γέφυρα όπου βρίσκεται το Ενετικό Κάστρο της Αγίας Μαύρας. Στην είσοδο της πόλης, δίπλα στο λιμάνι βρίσκεται το περίφημο πάρκο των ποιητών (Μποσκέτο). Οι παραλίες της Λευκάδας έχουν ψηφιστεί επανειλημμένα ως οι καλύτερες της Μεσογείου, αποτελώντας πόλο έλξης πολλών τουριστών ανά τον κόσμο, ενώ λίγο έξω από το Νυδρί υπάρχουν οι καταρράκτες στο Δημοσάρι καθώς και το φαράγγι της Μέλισσας στο δήμο Σφακιωτών. Προαιρετική βόλτα με το καραβάκι για να δούμε το Σκορπιό - νησί του Ωνάση, τη σπηλιά του Παπανικολή, το σπίτι του Παπαδιαμάντη. Όσοι δεν ακολουθήσουν την προαιρετική εκδρομή κάνουν μπάνιο στο Νυδρί. Οι υπόλοιποι κάνουν μπάνιο και τρώνε σε παραλία δίπλα στο Σκορπιό. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Βραδινή έξοδος για το γκρουπ στην πόλη της Πρέβεζας.
4η ημέρα  24 Αυγούστου 2015: Πρέβεζα - Σύβοτα – Σέρρες
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο κατευθυνόμενοι για Σύβοτα. Τα Σύβοτα είναι παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας. Στάση για καφέ και ξεκούραση. Βόλτα αλλά και μπάνιο στα Σύβοτα. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Επιστρέφουμε αργά το απόγευμα με τις καλύτερες αναμνήσεις.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορείο
Τρεις διανυκτερεύσεις
Συνοδό-αρχηγό του ταξιδιωτικού γραφείου
Ασφάλεια αστικής ευθύνης ταξιδιωτών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ποτά , φιλοδωρήματα
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr