Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 53χρονος από την Τερπνή

Aπό τη Βούλα Αγκαθά
 Επέστρεφε από βάφτιση, στην οποία νονά ήταν η κόρη του

 Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/5) στην Απολλωνία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, μία γυναίκα και δύο άντρες, ένας εκ των οποίων καταγόταν από την Τερπνή.
Η μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε μεταξύ δύο ΙΧ και τα αίτιά της διερευνώνται.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο 58ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στη γέφυρα της Απολλωνίας, πάνω στην οποία συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.
Ο 53χρονος μαζί με τη σύζυγό του επέστρεφαν από τη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα παραβρέθηκαν σε βάφτιση, στην οποία νονά ήταν η μία τους κόρη, με προορισμό τα Βρασνά.
Στο σημείο κατέφθασαν η Τροχαία, το ΕΚΑΒ, και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, από το Κλιμάκιο Σταυρού, με έξι πυροσβέστες.
Ο απεγκλωβισμός της τραυματισμένης γυναίκας, συζύγου του άτυχου 53χρονου, έγινε αμέσως με διασωστικά εργαλεία από τους Πυροσβέστες και στην συνέχεια διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπεβλήθη σε επέμβαση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Μεγάλο βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας  αντιμετώπισαν οι Πυροσβέστες με την παράλληλη επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρση των δύο επιβατών  του δεύτερου  ΙΧ που βρισκόταν κυριολεκτικά στον αέρα στα κάγκελα της γέφυρας. Η όλη επιχείρηση κράτησε περισσότερο από 2 ώρες.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Τρίτη στις 5:30 μ.μ στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Τερπνής.
troxaio apollonia 2
troxaio apollonia 1

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr