Εγκαίνια Γηροκομείου Τερπνής-Φωτογραφικό υλικό

Ο μεγάλος ευεργέτης του τόπου μας ανέγειρε Γηροκομείο στην Τερπνή στη θέση Πεύκα και εγκαινίασε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος με την παρουσία της πολιτικής, τοπικής, εκκλησιαστικής εξουσίας, του Δημοτικού σχολείου Τερπνής, όλων των συλλόγων της Τερπνής και πλήθους κόσμου.
Την τελευταία βδομάδα ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης όπως και τα παιδιά του δεν έφυγαν στιγμή από τις προετοιμασίες του ιδρύματος και δούλευαν ασταμάτητα μέχρι και την τελευταία στιγμή με όλους τους τεχνικούς και τα παιδιά της Fibran που υπερέβαλαν εαυτόν, ώστε όλα να είναι πανέτοιμα. Εκεί βοηθήσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες όσο μπορέσαμε τις κυρίες που δούλεψαν ασταμάτητα για το υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό που είδαμε χθες που σχεδόν όλα ήταν έτοιμα, αλλά και σήμερα το πρωί, ήταν ένας εκπληκτικός χώρος 5 αστέρων, με προσεγμένη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα αλλά και η σουίτα, θα φιλοξενήσουν σε σύνολο 49 άτομα. Σε 3-4 μήνες όλα θα είναι απολύτως έτοιμα.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ
ΤΗ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ
ΤΕΡΠΝΗΣ
Πολιτιστικός με Φιλόπτωχο Τερπνής
Το παράδοξο είναι ότι την τελευταία βδομάδα ο μεγάλος ευεργέτης κ. Αναστασιάδης μας είπε ατέλειωτες φορές ευχαριστώ ο ίδιος, η σύζυγός του κ. Αλκμήνη αλλά και τα παιδιά του Μαρία και Μιχάλης για τα τόσα λίγα, τα απειροελάχιστα που κάναμε εμείς στον Πολιτιστικό ώστε να βοηθήσουμε σε ότι χρειαζόταν. Αν αυτοί οι ευγενείς άνθρωποι που τόσα έχουν προσφέρει στην Τερπνή μας λένε ευχαριστώ, εμείς και όλοι στην περιοχή πρέπει να δοξάζουμε το μεγαλοδύναμο που υπάρχουν και αγαπούν τόσο, την Τερπνή και τους κατοίκους της. Όσοι είχατε την τύχη να είστε στα εγκαίνια του Γηροκομείου από τον Πατριάρχη, είχατε και την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στους χώρους του που είναι
εκπληκτικοί πραγματικά και σίγουρα μείνατε θαμπωμένοι από το μέγεθος του κτιρίου, την πολυτέλεια και την υπέροχη τοποθεσία που είναι ακρόπολη, από όπου βλέπεις όλη την Τερπνή, την σερραϊκή πεδιάδα και ακόμη όπως μας είπε ο κ. Αναστασιάδης και την πόλη των Σερρών όταν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή.
Κλείνοντας να πούμε ότι ο Πολιτιστικός με τη Φιλόπτωχο Τερπνής είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία, προσφέροντας στον Πατριάρχη ένα εκπληκτικό καλάθι με προϊόντα τοπικά της Τερπνής, όπως και τα δύο βιβλία που εξέδωσε ο σύλλογος για την Τερπνή.
Να ευχαριστήσουμε τα εργαστήρια ζυμαρικών της κ. Άννας Λιόλιας και Στέλλας Ματσιά, την κ. Χατζάκη Αφροδίτη, το παγοτροφείο Everest των κ.κ  Καρούση και Μαρτιναίου, την κ. Μαριάννα Τερζάκη, την κ. Βούλα Χονρού, Κωνσταντίνα Σωτίδου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιτοχωρίου για την πολύτιμη βοήθεια.
Ακόμη από τα τμήματά μας και όχι μόνο:
Τις γερακίνες: Αρετή Τουλάκη, Βάσω Δρουμπλή, Βασιλική Μισχοπούλου, Αγγελική Ανδρεοπούλου, Αναστασία, Μαρία, Κατερίνα Σωτηριάδου, Φωτεινή Γερακούδη.
Τα παλικάρια: Ιωάννη Πριάμη, Βαγγέλη Χατζηνικολάου και Χρήστο.
Τις μικρές λαζαρίνες: Ευαγγελία και Βαγιαλέτα Τούσιου, Χρύσα Μπαλκούρη.

Διαβάστε περισσότερα για τα εγκαίνια από το Σερραϊκό Θάρρος και τη δημοσιογράφο Βούλα Αγκαθά.



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr