ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ

Να θυμηθούμε τις 5 τελευταίες Κ. Δευτέρες από το 2010 έως και το 2015 για να θυμηθούμε τι έχει συμβεί όλες αυτές τις χρονιές.
Δέστε τι λέγαμε αποσπασματικά κάθε χρονιά για τα Κούλουμα, γιατί τα γραπτά μένουν.


2010 λόγω βροχών στην πλατεία


2010  Οι πολλές βροχοπτώσεις και το τσουχτερό κρύο  ματαίωσαν πολλές εκδηλώσεις της Κ. Δευτέρας αλλά όχι και στην Τερπνή.Κούλουμα στην πλατεία της Τερπνής.






2011 όλα κάτασπρα από το χιόνι

2011 Δέστε σε τι μαγικό πραγματικά τοπίο κάναμε "Κούλουμα" στην Τερπνή. Όλα κάτασπρα από το χιονάκι!!








2012 πολύ κρύο
2012 Με πολύ δυνατό κρύο αλλά με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν και οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής την Κ. Δευτέρα στα «Πεύκα».






2013 O Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής όπως κάθε χρόνο οργάνωσε και φέτος για όλο τον κόσμο μια όμορφη Καθαρά Δευτέρα στην πανέμορφη ακρόπολη της Τερπνής στα «Πεύκα», αν και ο καιρός για μια ακόμη χρονιά ήταν πολύ κρύος και μετά το μεσημέρι και βροχερός.





2014 Όμως και για φέτος η Κ Δευτέρα με δυσοίωνα καιρικά προγνωστικά όπως συμβαίνει συνεχόμενα τα τελευταία 4-5 χρόνια. Αυτό δε πτόησε το Δ.Σ του συλλόγου το οποίο συζήτησε προκαταβολικά διάφορες λύσεις για τη βροχερή Κ. Δευτέρα. 
Nα σημειώσουμε ότι είχαμε τη χαρά να έχουμε και εκπληκτική ορχήστρα. Παναγιώτης Ζαρίμπας, Τάσος Φουρλάκης και οι Σερραίοι φίλοι τους και δικοί μας εδώ και χρόνια.







2015 Τα ξέρετε. Πάλι για βροχές θα μιλήσουμε και φέτος!!
Διακρίνεται άλλωστε η μπλε τέντα.





Τελικά αφού το φιλοσοφήσαμε λίγο δώσαμε μια λογική εξήγηση. Ο καλός καιρός του φθινοπώρου κρατάει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε ο χειμώνας πάει πίσω και ο Φεβρουάριος και Μάρτιος που γιορτάζουμε τα Κούλουμα είναι σαν να βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα. Κρύο, βροχές, χιόνια! Πριν μια δεκαετία κάναμε Κούλουμα με υπέροχο ήλιο και καθόμασταν μέχρι και 6-7 το απογευματάκι, άλλοτε με ορχήστρα άλλοτε με νταούλια. Πάνε όμως αυτά. Όχι μόνο η κρίση αλλά ούτε και ο καιρός τα επιτρέπει. Αν και ο Παναγιώτης Ζαρίμπας με τους Σερραίους μουσικούς φίλους του που ήταν κοντά μας σήμερα, χωρίς αμφιβολία θα μας έπαιζαν κάτι αν ο καιρός το επέτρεπε. Είμαστε σίγουροι για αυτό!! Δεν πειράζει περνάμε υπέροχα κάθε χρόνο ότι καιρό και να κάνει!!Πάλι χωρίς να θέλουμε κάποιους τους στενοχωρήσαμε. Σίγουρα δεν ήταν στις προθέσεις μας. Θα επανορθώσουμε εν καιρώ για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr