ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΩΝ ΤΕΡΠΝΗΣ 2015

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 μετά την περιφορά της ιερής
εικόνας των Τριών Ιεραρχών, τον αρχιερατικό εσπερινό και την τιμητική βράβευση του κ. Αναστασιάδη με το μεγαλόσταυρο Α΄ τάξεως, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις "ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2015¨στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής. Είναι η πρώτη εκδήλωση μετά τις νέες εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο και την ανάληψη της προεδρίας από την κ. Πέγου Σωτίδου Ανοιξιά, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω μικροπροβλημάτων υγείας που σε μικρό διάστημα θα έχουν εξαλειφθεί και θα είναι στο τιμόνι του συλλόγου. Το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων περιελάμβανε ένα υπέροχο πρόγραμμα με τη χορωδία του ΚΑΠΗ Νιγρίτας, που με τις οδηγίες του χοράρχη κ. Τζένου Δημήτριου παρουσίασε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα και δικαίως έλαβε ατέλειωτα χειροκροτήματα. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών Ε΄και ΣΤ΄ τάξης του
Δημοτικού Σχολείου Τερπνής, μια και οι Τρεις Ιεράρχες είναι οι προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων. Αναφερόμαστε όπως είναι φυσικό στις επιδόσεις των μαθητών της περσινής χρονιάς, τις οποία λάβαμε από τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη καθ΄ύλην αρμόδια, η οποία την ώρα της βράβευσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις επιδόσεις και το ήθος των μαθητών που βραβεύτηκαν. Τα ονόματα των υπέροχων παιδιών αλφαβητικά είναι:
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 
ΠΕΡΣΙΝΗ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΦΕΤΙΝΗ ΣΤ΄
1 ΑΓΓΕΛΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
2 ΑΔΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4 ΔΙΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
5 ΔΡΟΥΓΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
6 ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ
7 ΜΠΡΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
8 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
9 ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
10 ΤΣΙΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 
ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΦΕΤΙΝΗ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
1 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΑΣΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5 ΖΑΡΙΜΠΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
7 ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
8. ΤΟΥΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Τις εκδηλώσεις τίμησαν στο εκκλησιαστικό και πολιτιστικό μέρος με την παρουσία τους η βουλευτής κ Φωτεινή Αραμπατζήο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μασλαρινός Αθανάσιος, η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αγνή Δουβίτσαο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τριανταφύλλου,  ο πρόεδρος του Τ.Δ Τερπνής κ. Γεράκης Δρουμπλήςσύσσωμη η οικογένεια του κ. Αναστασιάδη Δημήτριου,  ο Αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος,  ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Μιχάλης Τσερβίστας και κ. Νίκος Αβραμίδης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βισαλτίας κ.Λεωνίδας Ψαράς και κ. Αθανασία Λουκάνη, η Πρόεδρος του Τ.Δ Νικόκλειας κ. Δήμητρα Κοντούδη, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Μιχαλάκης Αθανάσιος, η διευθύντρια του Δημοτικού Τερπνής κ. Γκιοφή Χρυσάνθη, οι εκπαιδευτικοί κ. Χαχόλα Στέλλα, κ. Νούλη Τασούλα και κ. Δάρατζης Δημήτρης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Αλέκος Τσελεπής και κ. Γιάννης Νούλης, η πρόεδρος του συλ. Γονέων κ. Μερόπη Καραγιάννη και μέλη του Δ.Σ, το νεοεκλεγέν μέλος της Φιλοπτώχου Τερπνής "Ο Σωτήρ" κ. Ευανθία Μάλλιου και πλήθος κόσμου.
Να ευχαριστήσουμε:
Τον πατέρα Αυγουστίνο για την υπέροχη συνεργασία στο συντονισμό του διημέρου της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.
Τον αντιδήμαρχο κ. Καδή Νίκο για τη βοήθεια.
Τον πρόεδρο του Δημ. Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκη Δρουμπλή για την υπέροχη συνεργασία.
Την διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Τερπνής κ. Γκιοφή χρυσάνθη για τη συνεργασία στη βράβευση των μαθητών.
Την πρόεδρο του συλ Γονέων Δημοτικού κ. Καραγιάννη Μερόπη.
Την τ. πρόεδρο του συλ Γονέων Δημοτικού Τερπνής κ. Μπλιόγκαρα Κλεονίκη.
Τον χοράρχη κ. Τζένο Δημήτριο όπως και την εκπληκτική χορωδία του ΚΑΠΗ Νιγρίτας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr