ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ!!!

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

 Αυτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός τη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή του στο γιορτινό θαύμα της Θεσσαλονίκης, τον Αστερόκοσμο και στο υπέροχο εργοστάσιο Σοκολάτας.
Πέντε εκατομμύρια λαμπιόνια έχουν φωτίσει τον Αστερόκοσμο που είναι μια χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια πολιτεία 27.000 τ.μ., με το φως από 5.700.000 λαμπιόνια, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το Παγωμένο Δάσος, το Πέτρινο Χωριό του Άι Βασίλη, το Εργοστάσιο Παιχνιδιών, το Χωριό από Ζαχαρόπαστα, τα διαδραστικά και παραμυθένια εργαστήρια, το μεγαλύτερο λούνα παρκ, τα δύο παγοδρόμια επιφάνειας 600 τ.μ. και τα καθημερινά θεατρικά, ακροβατικά και μουσικά δρώμενα είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα του φετινού Αστερόκοσμου. Μαζί φορά τα γιορτινά του και το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, που θα φιλοξενήσει ένα εντυπωσιακό σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το Εργοστάσιο Σοκολάτας είναι ένα Μουσείο, ένας χώρος με διαδραστικά εργαστήρια, με έναν λαβύρινθο - χρονομηχανή που οδηγεί στο μυστικό του Εργοστασίου: Στον Καταρράκτη Σοκολάτας! Δείτε ακόμα, τη γκαλερί με τα γλυπτά από σοκολάτα, τα πειράματα με τον τρελό επιστήμονα και τελειώστε τη βόλτα σας με γευστική δοκιμή 3 σπάνιων γεύσεων! 

Η αναχώρηση θα γίνει στις 10 το πρωί και επομένως οι εκδρομείς από τη Νιγρίτα θα πρέπει να βρίσκονται στις 10 παρά 15 στο ξενοδοχείο Γερακίνα και από την Τερπνή στην Πλατεία την ίδια ώρα. Η αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 5:30 μ.μ.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τις θέσεις σας γιατί το λεωφορείο έχει γεμίσει από την πρώτη ημέρα ανακοίνωσης της εκδρομής και δεν υπάρχουν κενές θέσεις.
ΔΡΑΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 6998360477    ΛΕΝΑ ΧΟΝΔΡΟΥ 6980180466
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr