ΔΕ ΦΩΤΙΣΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


Φέτος η πλατεία Ελευθερίας έμεινε άδεια. Κρύα και μοναχική....
Φέτος θα ήταν η 11η χρονιά που θα στήναμε εκεί όλη εκείνη την υπέροχη γιορτή που λέγεται "Δεντρο της Αγάπης", με σκοπό όχι μόνο να περάσουμε καλά, αλλά να μαζέψουμε χρήματα για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη!
Κι όμως, το κόστος λειτουργίας του είναι πολύ μεγάλο και χορηγοί που το υποστηρίζουν τόσα χρόνια φέτος δεν υπάρχουν! Όλοι δυσκολεύονται φέτος, ακόμη και οι χορηγοί! Έτσι το Λύκειο των Ελληνίδων και το Δίκτυο-τηλεόραση, αποφασίσαν να μην γίνει φέτος το Δέντρο!!
Όμως, την προηγούμενη εβδομάδα πλησίασε την πρόεδρο του Λυκείου ένας πατέρας με ένα παλικάρι 21 χρονών που έχει άμεση ανάγκη από μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά! Ήλπιζε σε μια στήριξη από το "Δέντρο της Αγάπης"!
Τι να πεις σε αυτόν τον πατέρα; Δε σε βοηθάω; Δυστυχώς το μόνο που είχαμε στα χέρια μας ήταν η άδεια για τον Τηλεμαραθώνιο (για την οποία η διαδικασία ξεκινάει πολύ νωρίς και την είχαμε ζητήσει πριν την τελική απόφαση για το Δέντρο). Αποφασίσθηκε, λοιπόν, να γίνει, έστω ο τηλεμαραθώνιος... Παρασκευή 19-12 και Δευτέρα 22-12. Νομικές δυσκολίες δεν επιτρέπουν να γινει τίποτα το Σαββατοκυριακο.
Έτσι, με όλα αυτά τα θλιβερά, ερχομαστε να σας ζητήσουμε να στηρίξτε ένα Δέντρο που δεν φύτρωσε, με έναν τηλεμαραθώνιο που δεν γίνεται, ακριβώς..... Να βοηθήστε όσο μπορείτε αυτόν τον πατέρα και τον γιο!
Μπορεί να δυσκολευόμαστε όλοι παρα πολύ οικονομικά, αλλά, έστω ένα τηλεφώνημα, είναι αρκετό!
Όποιοι θέλετε, τηλεφωνείστε στο 90111151151 (χρέωση 3,41 ευρώ) ή στείλτε SMS τη λέξη ΔΕΝΤΡΟ στο 54234 (χρέωση 1,23 ευρώ).
Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.
Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr