Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΡΑΙΩΝ ΓΗ

To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά να έχουμε στη
ν Τερπνή και στον Πολιτιστικό
το κανάλι Επιλογές και την παρουσιάστρια κ. Χριστίνα Χατζοπούλου. Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για την εκπομπή "Σιρραίων γη" με οπερατέρ τον κ. Βασίλη Παπαγεωργίου. Υπέροχες εικόνες μαγνητοσκοπήθηκαν με τα χορευτικά, χορωδία, taekwondo, πλέξιμο, τις γαστρονομικές λιχουδιές και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Να ευχαριστήσουμε:
Τον αντιδήμαρχο κ. Καδή Νίκο για τη συνεργασία και βοήθεια.
Τον κ.  Μισχόπουλο Ηλία για την πολύτιμη βοήθεια.
Τις κυρίες από το τμήμα πλεξίματος που ήταν μαζί μας μέχρι και την τελευταία στιγμή και μας πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Όλες και όλους που πρόσφεραν τα αριστουργήματα στο γαστρονομικό κομμάτι της παρουσίασης. Την Αθηνά Τερζάκη, Σοφία Πριάμη, Βούλα Χονδρού, Νίκη Μπλιόγκαρα, Διαμαντή Μαρία, Αφροδίτη Νούλη, Χρυσούλα Γκόγκουρα, Καρατζιά Γεωργία, Χουλιούμη Ελευθερία, Νίκη Χονδρού, Βασιλική Μισχοπούλου, τη νεαρή Έλσα Τουλάκη και τέλος την υπεύθυνη των τμημάτων μας Φρόσω Γερακούδη.
Ακόμη τα αρτοποιεία του κ. Κοντού Κων/νου και κ. Πασχαλίας Τουλάκη.
Το ζαχαροπλαστείο της κ. Καναράκη Κατερίνας.
Την κ. Βασιλική Χατζηστραβού.
Τον φίλο και γείτονα του συλλόγου Αλέξανδρο.
Τους εκπληκτικούς μουσικούς: 
Παναγιώτη Ζαρίμπα που βρίσκεται πάντα δίπλα στο σύλλογο, το Βασίλη Πελιτάρη και το Σωτήρη Φεγγομύτη. Ακόμη τον χοράρχη κ. Τζιάνη Νίκο και όλους του χορωδούς μας.
Τέλος το μουσικό κ. Τάσο Φουρλάκη.
Την πρώην πρόεδρο του συλ. Γυναικών Τερπνής κ. Βασιλεία Μπουφίδου και όλους όσους μας βοήθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και το κανάλι Επιλογές με την παρουσιάστρια κ Χατζοπούλου και τον οπερατέρ Βασίλη Παπαγεωργίου.
Ευχόμαστε σε όλους σας χαρούμενα Χριστούγεννα.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr