ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ VOUCHER ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ

Προαναγγέλλεται νέο πρόγραμμα Voucher σύμφωνα με δημοσιευμένη και αναρτητέα (30/6/2014) στο διαδίκτυο πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προς τον ΟΑΕΔ για υποβολή προτάσεων σχετικά με νέα δράση με τίτλο«Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση».
Στην νέα αυτή δράση ωφελούμενοι θα είναι 16.000 άνεργοι και τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση, πρακτική άσκηση των ωφελουμένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος και εγγυημένη απασχόληση μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση των ανέργων, κυρίως με χαμηλά τυπικά προσόντα και δεξιότητες, μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, πιστοποίησης και απασχόλησης σε κλάδους που αποτελούν αναπτυξιακές προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας.
Τα προγράμματα εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» / Άξονες Προτεραιότητας 7,8,9: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr