Αγιασμός και «πρώτο κουδούνι» στην Τερπνή


0
Στο Δημοτικό Σχολείο Τερπνής 
Λίγα λεπτά μετά τις εννέα το πρωί χτύπησε το πρώτο κουδούνι, για τη νέα σχολική χρονιά, στο Δημοτικό Σχολείο Τερπνής.
Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στο πλακόστρωτο του σχολείου και υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτικών (μετά τα «προσοχή-ανάπαυση» του γυμναστή τους για να θυμηθούν κάποια στοιχεία… πειθαρχίας) «στοιχήθηκαν» ανά τάξεις και ξεκίνησε η τελετή του Αγιασμού από τον π. Παναγιώτη.
agiasmos terpni 2Το «παρών» έδωσαν η δήμαρχος Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα, ο αντιδήμαρχος ΧρήστοςΑγγελάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Μιχάλης Τσερβίστας και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.
Με το πέρας του Αγιασμού, η δήμαρχος ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και ζήτησε να ακούν τους δασκάλους τους και να πειθαρχούν στις οδηγίες τους.
Από την πλευράς της, η διευθύντρια του σχολείου τα καλωσόρισε και ξεκίνησε την σύντομη ομιλία της λέγοντας «το καλοκαίρι τέλειωσε», για να… ακουστούναναστεναγμοί παιδιών από τις μεγαλύτερες τάξεις κυρίως, με κάποιους πιο… θαρραλέους να φωνάζουν «κρίμα!».
Στη συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί οδήγησαν τα παιδιά στις τάξεις για την πρώτη γνωριμία, και μετά από λίγο τα αποχαιρέτησαν, δίνοντας ραντεβού για σήμερα, στις 8 το πρωί.
Οι μαθητές έφυγαν την πρώτη μέρα του σχολείου με δώρα στα χέρια (και κάποια βιβλία στις μεγαλύτερες τάξεις), πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που φρόντισε η πρώτη τους μέρα να τους μείνει αξέχαστη!
http://www.sertharros.gr/

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr