Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Βισαλτίας

antidimarxoiΜε την αριθμ. 187/2014 απόφαση της Δημάρχου Βισαλτίας κας Δουβίτσα Αγνής ορίστηκαν οι πέντε (5) νέοι αντιδήμαρχοι, με θητεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2017.
Πρόκειται για τους κυρίους:
Αγγελάκη Χρήστο , ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία και την ευθύνη , Οικονομικών και Διοικητικών θεμάτων.
Καδή Νίκο, αναλαμβάνει την εποπτεία και την ευθύνη του εργατοτεχνικού προσωπικού και του Μηχανολογικού εξοπλισμού, την εποπτεία και την ευθύνη για την αποκατάσταση των βλαβών που αφορά τα δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, καθώς και την εποπτεία και την ευθύνη για τον Δημοτικό φωτισμό.
Πασχαλίδη Νίκο , που θα έχει την ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Βισαλτίας καθώς και την εποπτεία στους τομείς Αθλητισμού, Νεολαίας και ακόμη Καταστημάτων, επιχειρήσεων  και εμπορίου.  
Μαυρίδη Γιώργο , που θα έχει την ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Αχινού  καθώς και την εποπτεία για ότι σχετίζεται με τον πρωτογενή τομέα.
Μαυρίδη Χαρίλαο που θα έχει την ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Τραγίλου  καθώς και την εποπτεία  στους τομείς Παιδείας και Πολιτισμού
Όλοι τους είναι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.
Η δήμαρχος απευθυνόμενη στους νέους αντιδημάρχους, αφού τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, τους κάλεσε να επιτελέσουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και σεβασμού προς τον πολίτη, τα καθήκοντά τους αλλά και να υπερβάλλουν εαυτούς εν μέσω των πολύ δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Βισαλτίας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα πράξουν όλα αυτά στο ακέραιο.
Δείτε ολόκληρη την απόφαση ορισμού αντιδημάρχων ΕΔΩ .
ΠΗΓΗ:dimosvisaltias.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr