Κόκα κόλα: Το οικιακό καθαριστικό του σπιτιού σας

Κόκα κόλα: Το οικιακό καθαριστικό του σπιτιού σαςΗ κόκα κόλα εισήχθη από την εταιρεία Coca Cola το 1886 καθιστώντας την ως το αγαπημένο ποτό πολλών γενεών σε περισσότερες από 200 χώρες. Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα όμως, οι άνθρωποι που καταναλώνουν κόκα κόλα έχουν 48% πιθανότητες να πάθουν καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο σε σύγκριση με άτομα που δεν πίνουν καθόλου αναψυκτικά ή δεν πίνουν κάθε μέρα. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Respirology αποκαλύπτει ότι η κατανάλωση αναψυκτικών συνδέεται επίσης με προβλήματα στον πνεύμονα και διαταραχές της αναπνοής συμπεριλαμβανομένων του άσθματος και της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ).
Παρακάτω ακολουθεί ένας κατάλογος που αποδεικνύει ότι η κόκα κόλα δεν είναι κατάλληλη για την υγεία μας. Εσείς που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτήν, τουλάχιστον κρατήστε την στη ζωή σας ως οικιακό καθαριστικό:
  1. Η Coca Cola αντιμετωπίζει εξαιρετικά τη σκουριά. Εάν έχετε αντικείμενα με σκουριά, βυθίστε τα στην κόκα κόλα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ιδιότητες του οπτάνθρακα σπάνε τα σωματίδια σκουριάς. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τον οπτάνθρακα σε φινίρισμα χρωμίου ρίχνοντας λίγο σε ένα πανί με τραχιά υφή και τρίψτε το με κυκλική κίνηση.
  1. Το κιτρικό οξύ της κόκα κόλα λειτουργεί ως εξαιρετικό καθαριστικό των τζαμιών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας, καθώς απομακρύνει τις δύσκολες βρωμιές. Ρίξτε μία μεγάλη ποσότητα και τρίψτε το παράθυρο, και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα υγρό πανί (για να εξασφαλιστεί η αφαίρεση τυχόν υπολειμμάτων από τα σάκχαρα του ποτού). 
  1. Οι χημικές ουσίες της κόκα κόλα αποδεικνύονται ευεργετικές στην εξουδετέρωση του πόνου από τα τσιμπήματα μεδουσών. Απλά ρίξτε λίγη ποσότητα στην περιοχή στην οποία έχετε το τσίμπημα, και νιώστε ανακούφιση.
  1. Οι λεκέδες από γράσο είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από ρούχα, και τα προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων είναι ιδιαίτερα ακριβά. Αποδεικνύεται και πάλι ως φθηνή και δραστική λύση η κόκα κόλα: αδειάστε ένα κουτάκι στο πλυντήριό σας, μαζί με το συνηθισμένο απορρυπαντικό και βάλτε το σε λειτουργία. Επίσης, κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματική για την απομάκρυνση του αίματος, ενώ βοηθά στην απόσμηση των δύσοσμων ρούχων.
  1. Κόκα κόλα: Το οικιακό καθαριστικό του σπιτιού σαςΗ κόκα κόλα λειτουργεί ως φάρμακο στις στομαχικές διαταραχές και αντιμετωπίζει τη ναυτία. Είναι επίσης καλή για τους ανθρώπους που πάσχουν από διάρροια ή πόνο στο λαιμό. Παράλληλα, θεραπεύει τον λόξυγκα.
  1. Εάν ψήνετε έξω, αφήστε ένα μικρό φλιτζάνι κόκα κόλα στο έδαφος λίγα μέτρα μακριά από την αυλή σας. Η μυρωδιά θα αποσπάσει την προσοχή των εντόμων αφήνοντάς σας  να απολαύσετε με ηρεμία το γεύμα σας.
  1. Καθαρίζει τους λεκέδες λαδιού από ένα δάπεδο του γκαράζ.
  1. Σκοτώνει γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια.
  1. Καθαρίζει τα τηγάνια.
  1. Αφαιρεί την τσίχλα από τα μαλλιά.
  1. Αφαιρεί τους λεκέδες από υαλώδη πορσελάνη.
  1. Αφαιρεί βαφή από τα μαλλιά σας
  1. Αφαιρεί τους λεκέδες από το χαλί σας.
  1. Καθαρίζει την τουαλέτα σας.
  1. Καθαρίζει τους ακροδέκτες της μπαταρίας του αυτοκινήτου με την τοποθέτηση μίας μικρής ποσότητας πάνω από κάθε ένα.
Εσείς θα ξαναπιείτε;
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr