ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής εύχεται σε μαθητές, δασκάλους και γονείς καλή σχολική χρονιά.
Οι εγγραφές στα τμήματα του συλλόγου είναι 20 € για ένα παιδί, 30 € για δύο και με την ίδια εγγραφή τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε όποιο τμήμα επιθυμούν ή και σε όλα. Δηλ παραδοσιακό χορευτικό, taekwondo, ζωγραφική και οποιοδήποτε άλλο τμήμα λειτουργήσει στο σύλλογο στη διάρκεια της χρονιάς. Για τα δύο πρώτα τμήματα μετά την εγγραφή όλο το χρόνο η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ για το τμήμα ζωγραφικής θα αρχίσει η χρηματική συμβολή 10 € στο δάσκαλο από το δεύτερο μήνα συμμετοχής κάθε μήνα δηλ από το Νοέμβρη και μετά.
Τα τμήματα του συλλόγου που θα λειτουργήσουν αρχικά φέτος είναι:

ΤΜΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Οι εγγραφές θα γίνουν σήμερα Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014  στις 8,30 μ.μ στο γυμναστήριο του δημαρχείου Νιγρίτας και τα μαθήματα κατόπιν όλο το χρόνο θα γίνονται δωρεάν στο οργανωμένο γυμναστήριο των «μονομάχων» στο δρόμο για το ΕΣΥ με γυμναστή τον κ. Γιάννη Λιάγγα  κάθε Παρασκευή στις 5 ώρα μ.μ ).

ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Οι εγγραφές θα γίνουν την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6 μ.μ στην Κοινότητα Τερπνής με υπεύθυνο τον κ. Γκουγκούφκα Κωνσταντίνο.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Οι εγγραφές και πρόβες για τα παιδικά τμήματα θα γίνουν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου  στις 5 μ.μ στην Κοινότητα Τερπνής. Οι ενήλικες θα έχουν πρόβα επίσης Κυριακή στις 6 μ.μ στην Κοινότητα.

Ακόμη  θα λειτουργήσουν τμήματα Χορωδίας και Πλεξίματος. Οι ημέρες και ώρες μαθημάτων θα ανακοινωθούν από τον έντυπο τύπο της Νιγρίτας, το ιστολόγιό μας psterpnis.blogspot.gr  & το facebook  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ


Τηλ. επικοινωνίας  Δράμαλη Γεωργία 6998360477     Λένα Χονδρού 6980180466        

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr