Πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Βισαλτίας-NEO ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

266Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Νιγρίτας , η εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας.
Μετά τις διεξαχθείσες ψηφοφορίες εκλέχτηκαν για την περίοδο μέχρι την 28/02/2014 :
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ο κ. Χρήστος  Δημ. Τριανταφύλλου  από την παράταξη    «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ».
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ο κ. Κοντσάπαπας Χαρίσσης  από την παράταξη  «ΒΙΣΑΛΤΙΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»  του κ. Δημητρίου Καλαϊτζή  και
Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου  ο κ. Κουτούλας Γεώργιος  από την παράταξη «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ» αφού δεν  προτάθηκε κανένα όνομα από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην οποία αντιστοιχούσε αυτό το αξίωμα.
Οι Δημαιρεσίες συνεχίστηκαν με τις ψηφοφορίες για ανάδειξη μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν:
Τακτικά  μέλη οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ.Μαυρίδης Χαρίλαος , Βασιλειάδης Πρόδρομος Πασχαλίδης Νικόλαος, και Ψαρράς Λεωνίδας  και οι σύμβουλοι της μειοψηφίας Καλαϊτζής Δημήτριος και  Γκουγκούδης Κωνσταντίνος.
Αναπληρωματικά μέλη οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Αγγελάκης  Χρήστος, Κουντουράς Αθανάσιος και Κουτούλας Γεώργιος και οι σύμβουλοι της μειοψηφίας Δόβας Χαρίσης και Μπακαλούδης Θωμάς
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν:
Τακτικά  μέλη οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ. Κλητσίδης Δημήτριος, Κουντουράς Αθανάσιος,Σελιάμης θεολόγος και Χριστοδούλου Ηλίας  και οι σύμβουλοι της μειοψηφίας , Παπαγιάννης Κωνσταντίνος  και Τριαντάφυλλου Κωνσταντίνος.
Αναπληρωματικά μέλη οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας Μαυρίδης Γεώργιος, Μαυρίδης Χαρίλαος, και Πασχαλίδης Νικόλαος  και οι σύμβουλοι της μειοψηφίας  Βαδαρλής Βάϊος και Μαλλιαράκη Αναστασία
Τέλος για την Εκλογή εκπροσώπων της Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας  εκλέχτηκαν:
Από τον συνδυασμό ,  «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΝΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ», ο κ. Πρόδρομος Βασιλειάδης.
Από τον συνδυασμό «ΒΙΣΑΛΤΙΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ο  κ. Δημήτριος Καλαϊτζής.
Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ:dimosvisaltias.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr