Πρωταγωνιστές οι Σερραίοι στην 79η ΔΕΘ

Το περίπτερο 12 γέμισε με 55 περίπτερα σερραϊκών επιχειρήσεων, αλλά και
ορισμένων δημόσιων φορέων και δήμων του Νομού
megklas loverdos Εντυπωσιακή είναι η παρουσία σερραϊκών επιχειρήσεων στην 79η ΔΕΘ, με το περίπτερο 12 που καταλαμβάνουν οι επιχειρήσεις του Νομού μας να προσελκύει το ενδιαφέρον επισκεπτών και λοιπών φορέων που συμμετέχουν στην έκθεση και όχι μόνο.
Το σερραϊκό περίπτερο, τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, επισκέφθηκαν ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Συνολικά 55 επιχειρηματίες του νομού Σερρών, από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι επιχειρήσεις μεγαλύτερου μεγέθους και βεληνεκούς, έχουν στήσει την παρουσία τους στο περίπτερο 12, ευελπιστώντας να προσελκύσουν νέους προμηθευτές και πελάτες, κάνοντας ευρύτερα γνωστές τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παράγουν.
Η συντριπτική πλειοψηφία προέρχεται από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, με τα βουβαλίσια κρέατα του Μπόρα, τις σπιρουλίνες της Νιγρίτας, σερραϊκές μπουγάτσες, τουλουμπάκια, ακανέδες Βασάκη, γλυκά από τον Γάλβα, αναψυκτικά από την Νέκταρ, την μπύρα Voreiaτου Γιάννη Μαρμαρέλη, αλλά και νέες καλλιέργειες, όπως τα προϊόντα βιολογικής τρούφας από την Πεντάπολη, το φιστικοβούτυρο Σερρών, η αρώνια και άλλα.
georgiadis
Πέρα από τα τρόφιμα και ποτά του νομού μας, δεσπόζουν τα περίπτερα με τα καθαριστικά προϊόντα της galvasFlos της οικογένειας Παπαπαναγιώτου, τα είδη υγιεινής Γεωργιάδη, αλλά και τα περίπτερα του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, του Δήμου Σερρών και της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου συναντά κανείς το περίπτερο τουΕπιμελητηρίου Σερρών, υπό την ομπρέλα του οποίου συμμετέχουν και οι υπόλοιπες σερραϊκές επιχειρήσεις στην Έκθεση.
Ενδεικτικό της δυναμική σερραϊκής παρουσίας στη φετινή ΔΕΘ είναι ότι πολλοί επισκέπτες της έκθεσης, αντικρίζοντας ένα περίπτερο εξολοκλήρου κατειλημμένο από επιχειρήσεις των Σερρών, μένουν με την εντύπωση ότι η ΔΕΘ είναι αφιερωμένη στο νομό Σερρών.
πινακαςΠαρά τον άστατο καιρό και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έκαναν δύσκολη την μετακίνηση στην πόλη, η πλειοψηφία των εκθετών έμειναν ευχαριστημένοι με την προσέλευση του κόσμου, το εναρκτήριο σαββατοκύριακο της ΔΕΘ.
 flos
      ΚΕΚ
Ενημερωτική εκδήλωση από το ΕΒΕΣ στη ΔΕΘ
Θέμα: «Εκπαίδευση και απασχόληση»
Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο περίπτερο 12 του ΕΒΕΣ, στην 79Η ΔΕΘ.
tei k makedoniasΣτην Ημερίδα Ομιλητές θα είναι -μεταξύ άλλων ακαδημαϊκών- ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Πασχαλούδης και ο Αντιπρόεδρος κ.Αναστάσιος Μωυσιάδης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ημερίδας και να καταθέσουν τις προτάσεις και θέσεις τους επί του θέματος, καθώς και να επισκεφτούν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών , όπου συμμετέχει με δικό του stand το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στην 79 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προβλέπεται ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση και επιστροφή με λεωφορείο από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως την Τρίτη 09.09.2014 και ώρα 12:00 στη Γραμματεία Προέδρου, Αναπληρωτών Προέδρου & Γραμματέα Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Κτίριο Διοίκησης Τ.Ε.Ι., τηλ: 2321049141
(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr