Τέλος το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ για όσους διαθέτουν Ι.Χ.;

Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικα...

Πλέον τα επιδόματα θα χορηγούνται με περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή θα λαμβάνονται υπ' όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει, δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του.

Για τον προσδιορισμό της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» κάθε φορολογουμένου θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο», δηλαδή η βάση δεδομένων που δημιουργεί το υπουργείο Οικονομικών καταχωρίζοντας πληροφορίες για όλα τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών.

Επιπλέον θα λαμβάνονται υπόψη και οι αποταμιεύσεις και οι πάσης φύσεως επενδύσεις των χρημάτων του, δηλαδή οι καταθέσεις του στις τράπεζες, τα ομόλογα, οι μετοχές, τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και τυχόν άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και παράγωγα στα οποία έχει τοποθετήσει τα χρήματά του.

Πηγή
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr