ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Α. Δουβίτσα: «Θα λειτουργήσουμε με βάση τον δημότη και τις ανάγκες του»
Στο προαύλιο του Δημοτικού Μεγάρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Αυγούστου, η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Βισαλτίας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.
Πολιτικό όρκο έδωσε ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Τερζίδης Χαράλαμπος.
Μετά την ορκωμοσία ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Καλαϊτζής Δημήτριοςαπηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο τόνισε την ανάγκη για συναίνεση, με σκοπό την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. Ο κ. Καλαϊτζής τόνισε ότι είναι περήφανος για τα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια στο Δήμο Βισαλτίας και παρουσίασε συνοπτικά το έργο που υλοποίησε η απερχόμενη δημοτική αρχή. Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αιρετούς και το σύνολο του προσωπικού του Δήμου για τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία.
nigrita orkomosiaΣτο χαιρετισμό που απηύθυνε από πλευράς της η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος κυρία Αγνή Δουβίτσα, ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους και ανέπτυξε με συντομία την πολιτική αξιολόγηση της νέας δημοτικής αρχής για τη συγκυρία στην αυτοδιοίκηση και τα ειδικά προβλήματα της Βισαλτίας.
Η νέα δήμαρχος έθεσε ως κεντρικό στόχο της νέας δημοτικής αρχής να καταστήσει το Δήμο της Βισαλτίας πρότυπο μιας διαφορετικής ανάπτυξης βασισμένης στον άνθρωπο και τις ανάγκες του με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό, εφαρμόζοντας πολιτικές που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, τη ζωή και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.
Η κυρία Δουβίτσα ζήτησε την ενεργή συμμετοχή των δημοτών στα δημοτικά δρώμενα γιατί καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει στο όνομα των πολιτών, χωρίς την συμμετοχή των ίδιων των πολιτών.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής της ορκωμοσίας ακολούθησε η υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας από όλους τους παριστάμενους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, προέδρους και συμβούλους των Δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.
Σερραϊκο Θάρρος: Βούλα Αγκαθά



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr