Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό με την κατάρτιση του προσωρινού πίνακα. Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά 130.000 δικαιούχους.

Τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικο Τουρισμό με την κατάρτιση του προσωρινού πίνακα αναρτήθηκαν χθες Τρίτη 26/8 και θα ακολουθήσει η υποβολή των ενστάσεων με προθεσμία τριών ημερών (Παρασκευή 29/8) ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους. 
Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ έχει στόχο να καλύψει έως 130.000 δικαιούχους, γεγονός που σημαίνει ότι υποβλήθηκαν σχεδόν διπλάσιες αιτήσεις, ενδεικτικό και της τεράστιας συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει και η ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων, ενώ στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν την σχετική επιταγή κοινωνικού τουρισμού που θα αφορά την παραπάνω χρονική περίοδο.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως και πέντε διανυκτερεύσεις, σε τουριστικά καταλύματα που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων του ΟΑΕΔ. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν το λιγότερο 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας κατά το 2013, είτε άνεργοι που την ίδια χρονιά, το 2013, έλαβαν τουλάχιστον 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης της ανεργίας, είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Για την επιλογή στο πρόγραμμα εφαρμόζεται αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης από το Ολοκληρωμένη Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: