ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό με την κατάρτιση του προσωρινού πίνακα. Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά 130.000 δικαιούχους.

Τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικο Τουρισμό με την κατάρτιση του προσωρινού πίνακα αναρτήθηκαν χθες Τρίτη 26/8 και θα ακολουθήσει η υποβολή των ενστάσεων με προθεσμία τριών ημερών (Παρασκευή 29/8) ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους. 
Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ έχει στόχο να καλύψει έως 130.000 δικαιούχους, γεγονός που σημαίνει ότι υποβλήθηκαν σχεδόν διπλάσιες αιτήσεις, ενδεικτικό και της τεράστιας συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει και η ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων, ενώ στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν την σχετική επιταγή κοινωνικού τουρισμού που θα αφορά την παραπάνω χρονική περίοδο.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως και πέντε διανυκτερεύσεις, σε τουριστικά καταλύματα που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων του ΟΑΕΔ. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν το λιγότερο 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας κατά το 2013, είτε άνεργοι που την ίδια χρονιά, το 2013, έλαβαν τουλάχιστον 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης της ανεργίας, είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Για την επιλογή στο πρόγραμμα εφαρμόζεται αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης από το Ολοκληρωμένη Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr