ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ


Στο πλαίσιο της δράσης της "Γνωρίζω τον τόπο μου", η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερήσια εκδρομή στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.
     Σύμφωνα με το πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας που ανήκουν στο Δήμο Βισαλτίας, θα επισκεφθούν : Το λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου Αμπελιωτών Θεσ/νίκης στους Αμπέλους, την επιβλητική εκκλησία των Τριών Ιεραρχών στην Τερπνή την οποία εγκαινίασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, το λαογραφικό μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, το παλιό στρατόπεδο και το Σύλλογο Γυναικών Νιγρίτας, το Δημαρχείο στη Νιγρίτα όπου θα γίνει επίσημη υποδοχή από το Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Καλαϊτζή, τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Καπνομάγαζο (Κέντρο Πολιτισμού), το Πηγάδι της Γερακίνας και το Λαογραφικό Μουσείο.
    Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εργοστάσια μονωτικών της FIBRAN στην Τερπνή, σπιρουλίνας στα Θερμά και να παρακολουθήσουν την ξακουστή παραδοσιακή πάλη με τα «κιουσπέτια» στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr