ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑ ΔΡΟΥΜΠΛΗ

Πολλές ευχές σύσσωμο το Δ.Σ του Πολιτιστικού στέλνει στον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη του συλλόγου, υπέροχο μουσικό ΚΩΣΤΑ ΔΡΟΥΜΠΛΗ.
Να είναι πάντα ευτυχισμένος με την υπέροχη οικογένειά του και πάντα άξιος, μια και χθες έγινε πνευματικός πατέρας μιας γλυκιάς μικρούλας στην οποία της έδωσε το όνομα ΠΑΣΧΑΛΙΑ.
Να σας πούμε και ένα υπέροχο νέο. Εδώ και χρόνια ζητάμε από τον Τερπνιώτη μουσικό να συμμετέχει στην κορυφαία εκδήλωση του καλοκαιριού, στη ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ, στην πανσέληνο Αυγούστου. Φέτος μετά πολλά χρόνια μια και οι συνθήκες είναι ειδικές ο αγαπημένος μουσικός συμφώνησε και μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Έτσι ο Πολιτιστικός θα έχει την τιμή να εμπιστευτεί την επιτυχία της εκδήλωσης στον αγαπημένο Τερπνιώτη εκπληκτικό Κώστα Δρουμπλή, που θα ηγηθεί ενός υπέροχου σχήματος. Είμαστε σίγουροι πως όλοι σας όπως και ο σύλλογος περιμένετε με ανυπομονησία να απολαύσετε υπέροχη μουσική. Και επειδή ο Κώστας είναι εκτός των άλλων και πολύ καλός φίλος  και τον ξέρουμε πολύ καλά, είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!! 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr