Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑ ΔΡΟΥΜΠΛΗ

Πολλές ευχές σύσσωμο το Δ.Σ του Πολιτιστικού στέλνει στον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη του συλλόγου, υπέροχο μουσικό ΚΩΣΤΑ ΔΡΟΥΜΠΛΗ.
Να είναι πάντα ευτυχισμένος με την υπέροχη οικογένειά του και πάντα άξιος, μια και χθες έγινε πνευματικός πατέρας μιας γλυκιάς μικρούλας στην οποία της έδωσε το όνομα ΠΑΣΧΑΛΙΑ.
Να σας πούμε και ένα υπέροχο νέο. Εδώ και χρόνια ζητάμε από τον Τερπνιώτη μουσικό να συμμετέχει στην κορυφαία εκδήλωση του καλοκαιριού, στη ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ, στην πανσέληνο Αυγούστου. Φέτος μετά πολλά χρόνια μια και οι συνθήκες είναι ειδικές ο αγαπημένος μουσικός συμφώνησε και μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Έτσι ο Πολιτιστικός θα έχει την τιμή να εμπιστευτεί την επιτυχία της εκδήλωσης στον αγαπημένο Τερπνιώτη εκπληκτικό Κώστα Δρουμπλή, που θα ηγηθεί ενός υπέροχου σχήματος. Είμαστε σίγουροι πως όλοι σας όπως και ο σύλλογος περιμένετε με ανυπομονησία να απολαύσετε υπέροχη μουσική. Και επειδή ο Κώστας είναι εκτός των άλλων και πολύ καλός φίλος  και τον ξέρουμε πολύ καλά, είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!! 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Κώστα. Υπέροχα νέα.

Ανώνυμος είπε...

Το περιμέναμε αυτό χρόνια. Χρόνια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα. Μπράβο Κώστα έχουμε πολύ καιρό να σε απολαύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Από τη μια σας βρίζουν και από την άλλη- αυτό τώρα. Είστε ότι καλύτερο έτυχε στο χωριό. Χρόνια πολλά και καλά Κώστα. Μας ξεσηκώσατε από αυτή τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Δρουμπλή. Γουστάρω τρελά. Να τα εκατοστήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Να μας χαριζεις πότε πότε ομορφες μουσικες στιγμες. Δεν μας αρέσει που εισαι μακρια απο τα μουσικα.