ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής την Κυριακή το μεσημέρι 2 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα "ΓΡΑΔΑ" στην Αγία Παρασκευή, τον οποίο χορό δείχναμε ζωντανά στο ίντερνετ μέχρι το τέλος του. Ο κόσμος μας τίμησε με την παρουσία του και γέμισε ασφυκτικά την ταβέρνα, σε σημείο να πιεστούμε για να βολευτούνε όλοι όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Με καλή θέληση όλα τακτοποιήθηκαν και η εκδήλωση ξεκίνησε με το κόψιμο της βασιλόπιτας που ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης. Τυχερή από το κόψιμο της βασιλόπιτας η βουλευτής κ. Αραμπατζή Μαρία. Το δώρο όμως ήταν στα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν και υπερτυχερός ήταν ο αγαπημένος φίλος του συλλόγου Χρήστος Νασιός που κέρδισε ένα τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με δύο κάρτες.
Ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, που τα ονόματά τους αναφέρουμε παρακάτω: ΜΕΡΓΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΕΡΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΧΑΡΗΣ, ΣΜΑΓΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ, ΙΤΑΛΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΜΠΛΙΟΓΚΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΝΤΑΝΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΒΑΙΟΣ,  ΝΤΑΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. Κατ΄εξαίρεση από τους Τερπνιώτες μαθητές, στους βραβευθέντες συμπεριλήφθηκε και ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΛΕΞΗΣ μια και είχαμε τη χαρά να τον έχουμε κοντά μας και να συνεργαστούμε πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια.
Στη συνέχεια των βραβεύσεων η πίστα γέμισε από τα παιδιά που με τους όμορφους παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου κ. Βαγενά Δέσποινας και τις επιδείξεις taekwondo υπό τις οδηγίες του εκγυμναστή κ. Τρούπη Ρένου μας εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Ακολούθησε πολύ καλό γλέντι το οποίο κορυφώθηκε το απογευματάκι και η πίστα δεν ξανάδειασε παρά μόνο όταν σχεδόν βράδιασε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ. Αραμπατζή, κ. Κόλλια, κ. Λεονταρίδης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Δρούγγος Χρήστος, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος, ο διευθυντής οικονομικού τμήματος
της Περιφέρειας και πρ. της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών κ. Κοτζάογλου, η πρόεδρος του Ομίλου "Ορφέας" Σερρών κ. Γιούλη Σπυρίδου, η πρ. της Φιλοπτώχου Νιγρίτας κ. Νικολούση Φωτεινή, η πρ. του συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού Νιγρίτας κ. Φωτιάδου Στέλλα, η πρ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Τερπνής κ. Καραγιάννη Μερόπη, ο πρ. της Ασπίδας κ. Τουλάκης, μέλη του συλλόγου Γυναικών Τερπνής, της Φιλοπτώχου Τερπνής, του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σιτοχωρίου, η γραμματέας του συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Νιγρίτας κ. Βλαχοδήμου Φωτεινή, του Ιππικού Ομίλου Νιγρίτας, ο δάσκαλος του Εικαστικού Εργαστηρίου κ. Γκουγκούφκας, οι βραβευθέντες μαθητές που είναι φοιτητές πια στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και πολλοί γονείς των παιδιών και καλοί φίλοι του συλλόγου. Όλοι οι προηγούμενοι καλεσμένοι και φίλοι συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία του χορού για φέτος. Να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, όπως επίσης τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς για τα υπέροχα δώρα.
Τους αδελφούς Κώστα και Μιχάλη Δρουμπλή για την χορηγία στην έκδοση των προσκλήσεων και λαχείων του χορού.
Την κ. Πασχαλίνα Τουλάκη για τις προσφορές.
Την πρόεδρο του συλ. Γυναικών κ. Κεραμιδά Ευαγγελία και το Δ.Σ για την ενίσχυση.
Τέλος το κανάλι ΔΙΚΤΥΟ και τον οπερατέρ κ. Σπύρο Διαμαντή.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σε πολύ κοντινό διάστημα στις 23 Φεβρουαρίου, δηλ την Κυριακή μετά την Τσικνοπέμπτη  η επόμενη εκδήλωση του Πολιτιστικού είναι η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ στην πλατεία της Τερπνής στις 12 το μεσημέρι.






Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr