ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία χάρη στα υπέροχα σχήματα και μεμονωμένα καρναβάλια αλλά και στο πλήθος κόσμου που πλημμύρισε την πλατεία πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος το Σάββατο 22
ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ
Φεβρουαρίου 2014 στις 4 το απόγευμα. Λίγο πριν την έναρξη της καρναβαλικής παρέλασης διαλύθηκαν τα σύννεφα και πρόβαλε ένας λαμπερός ήλιος που βοήθησε την όλη διοργάνωσε να γίνει σε ένα γλυκύτατο απογευματάκι. Λίγο στην αρχή τα αυτοκίνητα που παράβλεψαν τα απαγορευτικά σήματα μας καθυστέρησαν, αλλά όταν όλα ξεκίνησαν κύλησαν υπέροχα μέχρι το τέλος. Όλα τα καρναβαλάκια υπέροχα. Οι rock stars, Jone marsten, o φαντάρος. o power ranger, o αγριόγατος, η γλυκιά πριγκίπισσα, οι βασίλισσες, ο batman, o spiderman, η γκέισα, το πολυπληθές σχήμα "Βάλε χρώμα στη ζωή σου" της πρώτης και Δευτέρας Δημοτικού, οι
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
ατέλειωτοι μάγοι και μάγισσες, οι κουδουνοφόροι, και τόσα άλλα παιδιά ντυμένα αποκριάτικα, μας ξεσήκωσαν, μας έκαναν να χαμογελάσουμε, να χαρούμε μαζί τους. Τα βασικότερο ήταν ότι όλα συνέβαλαν ώστε να γίνουν τα πάντα τέλεια. Η επιτροπή αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Τάσο Τερζάκη, την υπεύθυνη εκδηλώσεων Μαρία Ιωαννίδου και τη νεαρή  Τζημαγιώργη Νικολέτα που μας ζήτησε ο τοπικός σύμβουλος Χρήστος Δρούγγος να μπει στη θέση του μια και μια ταυτόχρονη υποχρέωση τον ανάγκαζε να αποχωρήσει νωρίς, επέλεξε τα τρία πρώτα καλύτερα καρναβάλια. Τα  χρηματικά βραβεία και οι έπαινοι λοιπόν δόθηκαν στα παρακάτω σχήματα.
1ο βραβείο: Μάγοι και μάγισσες (Νηπιαγωγείο Τερπνής)
2ο βραβείο: Βάλε χρώμα στη ζωή σου (Δευτέρα και πρώτη Δημοτικού)
3ο βραβείο: batman kai spiderman ...........
Στην ουσία όλα τα παιδιά κέρδισαν γιατί διασκέδασαν, χάρηκαν και
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: BATMAN, SPIDERMAN.......
χοροπήδησαν με πλατιά χαμόγελα.
Όπως κάθε χρόνο πλέχτηκε το πολύχρωμο γαϊτανάκι από τους εκπληκτικούς χορευτές και χορεύτριες του παραδοσιακού τμήματος, ενώ υπέροχη εμφάνιση έκανε και το τμήμα μοντέρνου χορού που ξεσήκωσε το πλήθος, υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου κ. Βαγενά Δέσποινας.
Η παρουσιάστρια του Καρναβαλιού Λένα Χονδρού με την υπ δημ. σχέσεων κ. Κασάπη Φανή έπαιξαν
ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΣ ΧΑΣΚΑΣ

ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ
στα παιδιά τη χάσκα προσφέροντας στα συμμετέχοντα παιδάκια άσπρα χαλβαδάκια.
Να σας πούμε ότι δοκιμαστικά μεν όπως και στο χορό αλλά έγινε απευθείας επιτυχημένη μετάδοση της παρέλασης καρναβαλιού.
Να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια:
Το Κτελ Νιγρίτας, τη διευθύντρια  κ. Γκιοφή Χρυσάνθη και τους δασκάλους του Δημοτικού, τις Νηπιαγωγούς, την επιτροπή καρναβαλιού, την κ. Νίκη Μπλιόγκαρα για την οπτική κάλυψη για μία ακόμη φορά, την κ. Άννα Βασιλούδη για την πολύτιμη οργάνωση και βοήθεια, την κ. Μαρίνα Σοφτά για την συμμετοχή και οργάνωση, τον πρόεδρο της Ασπίδας κ. Τουλάκη, τη νεαρή Μαριαλένα Μπαλτήρα, όλους του γονείς που ουσιαστικά συμμετείχαν ενεργά βοηθώντας τα παιδιά να ετοιμάσουν υπέροχες στολές και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε το καρναβάλι και γέμισε την πλατεία.
Σας ευχαριστούμε μικρούς και μεγάλους, δασκάλους, παιδιά, γονείς και κόσμο που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. 
Και του χρόνου.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
Την Κ.  Δευτέρα για ΚΟΥΛΟΥΜΑ στα Πεύκα Τερπνής.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr