Ποιοι δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων, πότε θα το λάβουν και πόσο είναι

Μικρή «ανάσα» σε χιλιάδες εργαζόμενους αναμένεται να δώσει το δώρο των Χριστουγέννων, το οποίο καταβάλλεται...μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου. Εκτός από τους ανέργους του ΟΑΕΔ, , οι οποίοι σύμφωνα με τον Οργανισμό θα λάβουν το δώρο μεταξύ 16 και 23 Δεκεμβρίου.

Οι μισθωτοί και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα δικαιούνται να λάβουν δώρο Χριστουγέννων. Αντίθετα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μισθωτοί του Δημοσίου και οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον το δώρο.

Το ποσό του δώρου ισούται με έναν ολόκληρο μισθό, εφόσον ο εργαζόμενος έχει προσληφθεί πριν από την 1η Μάιου του έτους. Αν η πρόσληψη έγινε οποιαδήποτε στιγμή μετά από αυτήν την ημερομηνία, το δώρο καταβάλλεται με ημερολογιακή αναλογία.

Στην ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ μπορείτε να υπολογίσετε, σύμφωνα με τους πίνακες που έχει, το ποσό του δώρου που δικαιούστε. Για να βρείτε το ποσό, πηγαίνετε στη στήλη με τις μέρες εργασίας, βρείτε πόσες έχετε εργαστεί και πολλαπλασιάστε τον συντελεστή μισθού με τον τρέχοντα μισθό σας.
sofokleouisn.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr