ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΠΝΗΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου διοργανώνει εκδρομή στο Λαγκαδά στην πόλη των Αγγέλων μόλις σε μια ώρα από την Τερπνή. Όλα στον υπαίθριο χώρο των Λουτρών του Λαγκαδά με δωρεάν είσοδο. Επίσης δωρεάν Χριστουγεννιάτικες βόλτες με το τρενάκι της "Αγγέλων πόλις". εκδηλώσεις, δράσεις, περιπέτειες και παιχνίδια.
Ακόμη θα βρείτε υπέροχες γεύσεις από παράδοση,το σπίτι του Αη Βασίλη, το ταχυδρομείο, το φούρναρη της γιαγιάς,το σπίτι της παραμυθούς, το σχολείο των ξωτικών,το Λούνα Παρκ με καρουζέλ, συγκρουόμενα, το καράβι του πειρατή, το μαγικό χαλί, φουσκωτά, τσουλίθρες, entreme sports, bungee jumping, πύργο αναρρίχησης,σκοποβολή, παιδικές παραστάσεις με διαδραστικά παιχνίδια, ανιματέρ και μασκώτ. Από αυτή την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου θα αρχίσουν οι εγγραφές για την εκδρομή.

Στην εκδρομή μας στο Λαγκαδά στην "ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ" όσοι είστε από Νιγρίτα το λεωφορείο θα σας περιμένει στην πλατεία της Νιγρίτας 10 παρα 15. Οι υπόλοιποι φεύγουμε με το δεύτερο λεωφορείο από Τερπνή την ίδια ώρα.
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ απο Τερπνή-Νιγρίτα: 10 π.μ
ΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ από Λαγκαδά: 5 μ.μ


Το εισιτήριο του λεωφορείου είναι 10 €. Για τα παιδιά μέχρι και ΣΤ΄ Δημοτικού είναι 5 €.
Για να κλείσετε θέσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΑΜΑΛΗ-ΤΟΥΛΑΚΗ 6998360477
ΦΡΟΣΩ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ-ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ 2322023502
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΓΕΝΑ 6932740265

Εναλλακτικά μπορείτε να έλθετε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής για να εγγραφείτε ή ακόμη ηλεκτρονικά στο mailpsterpnis@gmail.com


Όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο της εκδρομής μέχρι την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου προκειμένου να κατοχυρώσουν τη θέση τους στο λεωφορείο. Ο σύλλογος κάθε ημέρα θα είναι ανοικτός από τις 6,30 έως και τις 8,30 μ.μ. 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr