Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες για τη δολοφονία της μητέρας από το Πετρίτσι Σερρών


Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες, προβλήθηκαν στο «Τούνελ».
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής στο χωριό που στήθηκε η παγίδα θανάτου, τα λέει όλα…
Η υπόθεση της Ελένης Μπόνια 52 χρόνων, είχε φθάσει στο «Τούνελ» σαν μια απλή εξαφάνιση.
Η Αγγελική Νικολούλη από την πρώτη στιγμή των ερευνών είχε εντοπίσει τις αντιφάσεις του φίλου και συγχωριανού της. ‘Όταν η έρευνα του «Τούνελ» βρισκόταν σε εξέλιξη στο χωριό, ο δράστης είχε αρνηθεί να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής, παρά το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος που είχε τηλεφωνηθεί με την άτυχη μητέρα και φίλη του.

Στην πορεία και με την επιμονή της ρεπόρτερ του «Τούνελ» απάντησε με τον τρόπο του σε σχετικά ερωτήματα. Εμφάνισε το άλλοθι του, χωρίς καν να του ζητηθεί.
Μετά τις επίμονες εκκλήσεις της Αγγελικής Νικολούλη στους κατοίκους της περιοχής κατά τη διάρκεια της
εκπομπής, τα στόματα άνοιξαν. Οι μαρτυρίες που έφτασαν στο «Τούνελ» γκρέμισαν το ψεύτικο άλλοθι του. Ο κλοιός γύρω του, έσφιξε ασφυκτικά.
Μόλις έσβησαν τα φώτα της εκπομπής της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών και υπέδειξε το χώρο που έγινε ο τάφος της άτυχης μητέρας.
Περιέγραψε ατάραχος πως επέλεξε ένα απόκρημνο σημείο στο όρος Μπέλες. Αρχικά την οδήγησε στη δασική περιοχή κοντά στη Βυρώνεια δήθεν για να κουβεντιάσουν και στη συνέχεια την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό.
Εικόνες που σοκάρουν
Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε καρέ-καρέ την γιγαντιαία επιχείρηση ανεύρεσης που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.
Σ΄ αυτήν πήραν μέρος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, τριάντα αστυνομικοί από την Ασφάλεια και την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, πυροσβέστες, εθελοντές και άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Η απότομη και δύσβατη χαράδρα είχε κλήση 95%. Άνδρες της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη ειδικά εκπαιδευμένοι στην καταρρίχηση, δέθηκαν με ιμάντες και σε πολύ μεγάλο βάθος κατάφεραν μετά από ώρες, να εντοπίσουν ότι απέμεινε από την άτυχη μητέρα. Ένα μεγάλο τμήμα του κρανίου της και δύο οστά.
Τι είχε πει ο δράστης στην κάμερα του «Τούνελ»
Όσο η κάμερα «έγραφε», ο δράστης παραδέχτηκε χαμογελαστός ότι της τηλεφώνησε λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί και παρουσίασε σαν άλλοθι την οικογένεια του. Είπε ότι εκείνη την ημέρα είχε πάει μαζί τους για φαγητό σε μία ταβέρνα και μετά γύρισε σπίτι του. Βιάστηκε να τελειώσει τη συνέντευξη φανερά ενοχλημένος από τις ερωτήσεις. Σε αυστηρό ύφος ζήτησε από την ρεπόρτερ της εκπομπής να μην τον ενοχλήσει ξανά, γιατί είχε τελειώσει με το όλο θέμα.
Η Αγγελική Νικολούλη είχε επισημάνει την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του δράστη όταν πρόβαλε την φωτογραφία της Ελένης Μπόνια στις ανακοινώσεις εξαφανίσεων παλιότερης εκπομπής. Τότε εκείνος επικοινώνησε ανώνυμα από καρτοτηλέφωνο με τους συγγενείς της, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος της, βρίσκονται μαζί στη Γερμανία και για το λόγο αυτό να μην την ψάχνουν στο «Τούνελ».
Ο δράστης μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Η κατηγορία που του αποδόθηκε είναι, ανθρωποκτονία με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, anikolouli.gr
 http://www.serreslife.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr