ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ




Προσθήκη λεζάντας
Χθες Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο του πρ. Γυμνασίου Τερπνής ο Πολιτιστικός Σύλλογος πραγματοποίησε τον αγιασμό όλων των τμημάτων του, αφού πρώτα νεαρή οδοντίατρος έκανε ομιλία για την αγωγή σώματος παιδιών και ενηλίκων. Μια εξαιρετική ομιλία συνδυασμένη με παρουσίαση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε τη νεαρή επιστήμονα για την υπέροχη παρουσία και παρουσίαση που μας πρόσφερε και έγινε μετά από πρόταση της υπευθ. στα αθλητικά του συλλόγου κ. Βαγενά αλλά και της προσωπικής φίλης της οδοντιάτρου της Κατερίνας Χατζηστραβού γραμματέα του συλλόγου. Ακολούθησε ο αγιασμός από τον πατέρα Παναγιώτη Δήμου, που ευλόγησε τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους, ευχόμενος στον Πολιτιστικό Σύλλογο μια καλή και ευλογημένη χρονιά. Ακολούθως κεράστηκαν όλοι οι παρεβρισκόμενοι και το απογευματάκι συνεχίστηκε με την παρουσίαση υπέροχων προγραμμάτων μοντέρνου χορού που επιμελήθηκε η γυμνάστρια κ. Βαγενά Δέσποινα, όπου πραγματικά τα παιδιά μας ενθουσίασαν και δικαίως καταχειρικροτήθηκαν. Ήταν προγράμματα δύσκολα με πολλές απαιτήσεις που οι νεαρές χορεύτριες τα εκτέλεσαν άψογα και ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις τους. Ήταν εμφανής η πολύ καλή δουλειά που κάνει η δασκάλα τους κ. Βαγενά. Για το κλείσιμο της βραδιάς μοιράστηκαν ενδεικτικά δωράκια στα μέλη όλων των τμημάτων για το καλό ξεκίνημα και της φετινής χρονιάς.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού με παλιούς και νέους δασκάλους, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Οι ημέρες και ώρες θα ανακοινωθούν. Στο χώρο του αγιασμού υπήρχε μια υπέροχη έκθεση κατασκευών που επιμελήθηκε η κ. Δέσποινα Βαγενά και άρεσε στον κόσμο για την πρωτοτυπία και ομορφιά. Ήταν όλα αντικείμενα που κατασκευάστηκαν από ανακυκλούμενα υλικά. Για τέτοιες υπέροχες κατασκευές θα ξεκινήσει τμήμα με δωρεάν συμμετοχή το επόμενο διάστημα. Τα υπόλοιπα τμήματα εκτός των κατασκευών που θα λειτουργήσουν θα είναι χορευτικά, ζωγραφικής, γυμναστικής μοντέρνου χορού, μπαλέτου, πλεξίματος και Τάεκ κβο Ντο.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών κ. Κεραμιδά Ευαγγελία, μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων Δημοτικού, γονείς και αγαπημένοι φίλοι από Τερπνή και Νιγρίτα.
Να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Παναγιώτη Δήμου που παρ όλες τις πολλές εκκλησιαστικές του υποχρεώσεις ευλόγησε και αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς.
Την ομάδα μας την Ασπίδα.
Το επίτιμο μέλος του συλλόγου μας κ. Βαγγέλη Γιαχιά.
Τον κ. Αγγελάκη Μιλτ. Χρήστο.
Την κ. Αδάμου Έλλη.
Την κ. Μπράχου Κούλα.
Τέλος όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Να σας πούμε ότι έχουμε τη χαρά να έχουμε υπεύθυνη των νέων τμημάτων του συλλόγου την κ. Γερακούδη Φρόσω την οποία και καλωσορίζουμε στην ενεργό, πολιτιστική δράση.
Για τη φωτογραφική κάλυψη φρόντισε η δημοσιογράφος του συλλόγου κ. Αγκαθά Βούλα, για τη βιντεοσκόπηση η υπ. εκδηλώσεων κ. Ιωαννίδου Μαρία, για τα μουσικά ο ταμίας μας Νίκος Τζιάνης, ενώ όλα τα μέλη του Δ.Σ φρόντισαν ώστε να περάσουν όλοι ένα υπέροχο απόγευμα.
Όσοι δε γράφτηκαν μπορούν να το κάνουν στην πρώτη πρόβα.
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr