6η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από τη μάχη στα ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ εντάσσει και πραγματοποιεί για 6η συνεχή χρονιά την εκδήλωση της ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ στο χώρο του πρώην Αναστασιάδειου Λυκείου Τερπνής στο δρόμο για Θεσ/νίκη την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 9:30 μ.μ. Θα έχουμε κοντά μας την υπέροχη ορχήστρα «ΣΕΡΙΑΝΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» με τους μουσικούς:  ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΙΤΖΙΔΗ κιθάρα-τραγούδι, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΤΑ τραγούδι, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ  κιθάρα -τραγούδι, ΘΑΝΑΣΗ  ΠΑΝΤΑ  πλήκτρα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΤΑΦΗ τύμπανα, ΘΟΔΩΡΟ ΡΑΝΤΟΥΔΗ μπουζούκι και ΑΛΕΠΑΚΗ XΡΗΣΤΟ
τραγούδι.
Οι όμορφες μελωδίες θα πλημμυρίσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ σε συνδυασμό με το θέαμα του πορφυρού ολόγιομου Αυγουστιάτικου φεγγαριού  θα απολαύσουμε μαγικές στιγμές και ένα μοναδικό θέαμα. Δε χρειάζεται να κλείσετε θέση στο φεγγάρι γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.
Ο Σύλλογος στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργήσει αναψυκτήριο για να δροσιστείτε.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΥΦΡΑΝΘΕΙΤΕ ΜΟΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013  ΣΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr