ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013


Κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα σφράγισαν και αυτή τη χρονιά σε σχέση με τον πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις θεσμικές μας εκδηλώσεις κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Πραγματοποιήσαμε μεγάλα αφιερώματα για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της περιοχής μας από τους Τούρκους και για τα 100 χρόνια από τη μάχη στα Πλατανούδια Τερπνής.
Έτσι όπως πετυχημένα για το Σύλλογο έκλεισε η περίοδος 2012-2013  ελπίζουμε να συνεχίσει να κυλά η χρονιά, μια και για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν θα πραγματοποιήσουμε στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού την εκδήλωση της ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ στις 21 Αυγούστου. Παρακάτω σας αναφέρουμε ενδεικτικά τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο πολιτιστικός Σύλλογος φέτος.
                                          2012
1. Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: Εγγραφές τμημάτων
2. Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου: Έναρξη στις πρόβες των χορευτικών
3. Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου: Αγιασμός τμημάτων συλλόγου
4. Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Οκτωβρίου: "ΔΗΜΗΤΡΙΑ".  Έγιναν  αφιερώματα για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της περιοχής μας από τους Τούρκους και στους Μικρασιάτες της Τερπνής  με αφορμή τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Υπέροχη  Έκθεση Ζωγραφικής από τα μέλη του Εικαστικού Εργαστηρίου του συλλόγου.
5. Τρίτη 25 Δεκεμβρίου: Ετήσιος χορός στην ταβέρνα Διόνυσος.
                                                    2013               
Όλο το 2013 οι πανηγυρικές εκδηλώσεις αφιερώθηκαν στα 100 χρόνια από την μάχη στα Πλατανούδια.

1.   Σάββατο 26 Ιανουαρίου: Εκλοαπολογιστική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.
2.   Κυριακή 27 Ιανουαρίου: Κόψιμο βασιλόπιτας στην ταβέρνα Αίθριο.
3.   Τρίτη 29 - Τετάρτη 30 Ιανουαρίου: "ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ". Βράβευση των αριστούχων μαθητών της Τερπνής,
4. Σάββατο 26 Φεβρουαρίου: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μάχη στα Πλατανούδια Τερπνής. Υπέροχη Έκθεση Ζωγραφικής από τους ζωγράφους κ. Χαχόλα Στεργιανή και Ζαρίμπα Πασχάλη.
5.   Κυριακή 10 Μαρτίου: Παρέλαση Καρναβαλιού
6.   Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου: Κούλουμα στα Πεύκα Τερπνής.
7.   Παρασκευή 10 Μαΐου: Εμφάνιση χορευτικών στο πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής στο χώρο της παλαίστρας.
8.   Σάββατο 11 Μαΐου: Εμφάνιση του εφηβικού και του τμήματος παραστάσεων στο πανηγύρι Αγίου Θωμά Νιγρίτας.
Κλείνοντας θεωρητικά και αυτή τη σεζόν μια και οι δραστηριότητες του συλλόγου δε σταματάνε όλη τη χρονιά να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο. Tο μουσικό κ. Ζαρίμπα Παναγιώτη πολύτιμο συνεργάτη σε όλες τις εκδηλώσεις, τους επαγγελματίες που μας ενίσχυσαν οικονομικά, τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς, τα μέλη του συλλόγου, τους γονείς των παιδιών και όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και μας τίμησε με την παρουσία του.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκδότες των εφημερίδων ΝΙΓΡΙΤΑ, ΦΩΝΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ και NEA ΠΟΡΕΙΑ καθώς και των εφημερίδων των Σερρών έντυπες και ηλεκτρονικές που συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή των εκδηλώσεων του συλλόγου.
Το Δ.Σ του πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής εύχεται σε όλους σας καλό καλοκαίρι.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr