ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ κ. ΑΒΡΡΑΜ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ

Χθες Κυριακή 21 Απριλίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Τερπνή τον ορθοπεδικό-
ορθοπεδικός-χειρούργος κ. Γεωργιάδης Αβραάμ
χειρούργο από τη Νιγρίτα κ. Αβραάμ Γεωργιάδη στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητάς μας. Η ομιλία διοργανώθηκε μετά από πρόταση της γυμνάστριας του Δ.Σ του Πολιτιστικού κ. Δέσποινας Βαγενά, η οποία και ήλθε σε επικοινωνία με το γιατρό προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και να έχουν την ευκαιρία όλοι να ακούσουν πολύ ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες συμβουλές, που σε αρκετές περιπτώσεις συνδέθηκαν και με τη γυμναστική που τόσα οφέλη προσφέρει. Ο νεαρός επιστήμονας με άμεσο και επικοινωνιακό τρόπο μίλησε για θέματα της ειδικότητάς του και έδωσε τον περισσότερο χρόνο στους θεατές να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις προκειμένου να βοηθηθούν και να λύσουν τις απορίες τους.
Παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Βλαχοδήμος Άγγελος, η πρ. του συλ. Γυναικών Τερπνής κ. Κεραμιδά και μέλη του Δ.Σ, μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Τερπνής και κόσμος κάθε ηλικίας από Τερπνή, Νιγρίτα και Σκούταρι.
Να ευχαριστήσουμε κλείνοντας τον γιατρό για την υπέροχη ομιλία και όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Υπέροχο φωτογραφικό και οπτικό υλικό φρόντισε να τραβήξει η υπεύθυνη εκδηλώσεων Ιωαννίδου Μαρία, το οποίο και θα σας παρουσιαστεί σιγά σιγά.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr