Τι κρύβει το ποντίκι του υπολογιστή

Scroll, Copy Paste, άνοιγμα σε νέα καρτέλα, κλείσιμο καρτέλας και διάφορα άλλα «κόλπα» που χρειάζονται 3-4 κλικ για να γίνουν, απλοποιούνται μόνο με ένα κλικ της ροδέλας. Απολαύστε τα μυστικά του mouse σε όλο τους το μεγαλείο.
Scrolling
Καλά, αυτό λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε ή το έχουμε ανακαλύψει κατά λάθος, αλλά καλό είναι να επισημανθεί ξανά. Κουνώντας λοιπόν τη ροδέλα του ποντικιού πάνω κάτω μπορείτε να κουνήσετε τη σελίδα που διαβάζετε. Τόσο απλό.
Άνοιγμα – Κλείσιμο νέας καρτέλας
Κλασσικό φαινόμενο να πατάτε κάτι με το αριστερό κλικ και να χάνετε τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχει το μεσαίο κλικ. Έτσι την επόμενη φορά που θέλετε να ανοίξετε κάτι χωρίς να χάσετε τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε, πατήστε τη ροδέλα αντί για αριστερό κλικ. Επίσης με τον ίδιο τρόπο κλείνετε και την καρτέλα που ανοίξατε, κάνοντας μεσαίο κλικ στο tab της.
Αντιγραφή/Επικόλληση
Να κάτι που δεν ξέρουν οι περισσότεροι χρήστες υπολογιστή: Μετά το Ctrl + C, Ctrl + V έρχεται το μεσαίο κλικ να κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο γρήγορη: Μαρκάροντας το κομμάτι του κειμένου που σας ενδιαφέρει κάνετε μεσαίο κλικ (με τη ροδέλα δηλαδή) και στη συνέχεια ξανά μεσαίο κλικ εκεί όπου θέλετε να το επικολλήσετε γλυτώνοντας χρόνο.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr