Ιταλία: Νεκρή 23χρονη έπειτα από τατουάζ

Την περασμένη Πέμπτη η 23χρονη Φραντσέσκα Ιαματέο μπήκε σε γνωστό στούντιο του Μιλάνου για να κάνει τατουάζ ένα αγαπημένο της σχέδιο. Την ώρα που ο ειδικός της ολοκλήρωνε τη δημιουργία, εκείνη άρχισε να μην...
αισθάνεται καλά, όμως, έμοιαζε πολύ χαρούμενη που αποτύπωνε ανεξίτηλα ένα ψαράκι, ώστε να καλύψει ένα παλαιότερο σχέδιο που δεν την αντιπροσώπευε πια.

Το ίδιο βράδυ, ωστόσο, η αδιαθεσία της άρχισε να επιδεινώνεται, με υψηλό πυρετό, αδυναμία, πονόλαιμο, κρυάδες, μούδιασμα στο χέρι. Λίγες ώρες αργότερα η κατάσταση της χειροτέρεψε αισθητά, με αποτέλεσμα η μητέρα της 23χρονης να την μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο του Μιλάνου, όπου νοσηλεύτηκε με ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί διέγνωσαν σηπτική καταπληξία, η οποία προήλθε πιθανώς από αλλεργία σε κάποιο από τα μελάνια που χρησιμοποιήθηκαν. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, η καρδιά της Φραντσέσκα σταμάτησε να χτυπά ξημερώματα Σαββάτου.
«Ήταν γεμάτη ενέργεια, πολύ αθλητική», δήλωσε ο άτυχος πατέρας της, Αγκοστίνο, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του. Το ειδικό κέντρο στο οποίο εφαρμόζονται τατουάζ, πληροί της προϋποθέσεις καθώς έχει περάσει από υγειονομικούς ελέγχους. Άλλωστε, η νεαρή το είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν για να «χτυπήσει» και άλλα τατουάζ. Παρόλα αυτά, ο εισαγγελέας, διέταξε την νεκροτομή της Φραντσέσκα, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, κάνοντας λόγο για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» και ζητώντας από τις Αρχές να ερευνήσουν σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής το κέντρο όπου έκανε το τατουάζ.

eglimatikotita.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr