ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


1983 – 2013) 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Η καθιερωμένη ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Τερπνιωτών
Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε για την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στην Τερπνή, από το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.
Καλούνται όλοι οι αιμοδότες να ανταποκριθούν για άλλη μια φορά, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό παρόν στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου και παράλληλα ένα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση και γνώρισαν πολύ καλά την αξία της προσφοράς, έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρησιμοποίησαν, γιατί έτσι αναγνωρίζουν και ανταποδίδουν το καλό, προς τον ανώνυμο Τερπνιώτη αιμοδότη που στάθηκε κοντά τους στη δύσκολη ώρα της δοκιμασίας της υγείας τους.

Πλάι τους και οι νέοι αιμοδότες, ας  μη διστάσουν καθόλου. Αιμοδότες μπορείτε να γίνετε από 18 ετών έως 65.  Όλη η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά, το αίμα αναπληρώνεται από τον οργανισμό σε 10 λεπτά, υπάρχει η υποστήριξη υπεύθυνου γιατρού και παρέχεται η δυνατότητα να εξετάσετε το αίμα σας.

Εθελοντική αιμοδοσία σημαίνει προσφορά ζωής.
Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και ας τρέξουμε την Κυριακή 14 Απριλίου στην Τερπνή, προκειμένου να δώσουμε με το αίμα μας ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στον συνάνθρωπό μας, στον συμπατριώτη μας.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr