ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος με υπέροχο καιρό και πάρα πολύ κόσμο που πλημμύρισε την πλατεία της Τερπνής πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά το Καρναβάλι την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι. Η πλατεία στολίστηκε αποκριάτικα και όλα τα παιδιά προετοιμάστηκαν με όμορφα σχήματα και πρωτότυπες ιδέες. Την παρέλαση παρουσίασαν υπέροχα η κ. Χονδρού Λένα και κ. Φανή Κασάπη, ενώ όλο το Δ.Σ του συλλόγου στο κλίμα των ημερών ντύθηκε αποκριάτικα. Την εκδήλωση άνοιξε όπως πάντα το γαϊτανάκι που επιμελήθηκε όμορφα η χοροδιδάσκαλός μας κ. Στέλλα Μπίμπη, ενώ ακολούθησαν οι Μαζορέτες με ένα χορευτικό που εντυπωσίασε, έλαβε το πρώτο βραβείο, τα 50 € και επιμελήθηκε η γυμνάστρια κ. Βαγενά Δέσποινα. Το ίδιο σχήμα με τις Μαζορέτες πήρε μέρος και στην Καρναβαλική παρέλαση της Νιγρίτας, εντυπωσιάζοντας με τη ζωντάνια και την όμορφη χορογραφία. Ακόμη συμμετείχε στην παρέλαση η Δ΄ Δημοτικού με τους "Κλέφτες και αστυνόμους" που πήραν το Β΄βραβείο και 30 € που οργανώθηκε πανέμορφα από τη δασκάλα κ. Στέλλα Νότου, ενώ το Γ΄ βραβείο και τα 20 € έλαβε η "Χαρούμενη Αλφαβήτα" της Α΄τάξης που είχε και το πολυπληθέστερο σχήμα με καθολική συμμετοχή των παιδιών και το επιμελήθηκε πολύ όμορφα η δασκάλα κ. Σκαρλάτου Δήμητρα. Μεγάλη και θετικότατη εντύπωση έκαναν τα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού που παρήλασαν, χόρεψαν και έπλεξαν πανέμορφα το παραδοσιακό γαϊτανάκι, έπαιξαν και γέλασαν με τη χάσκα και τις μουσικές καρέκλες. Ακόμη συμμετείχαν και άλλα πολύ όμορφα σχήματα όπως ο βασιλιάς Ερρίκος, ο βασιλιάς Λεωνίδας και η συνοδεία του, οι Τσαρπισνοί παλαιστές, η ομάδα του Πάοκ και οι μαζορέτες τους (Γ΄ Δημοτικού), η Barbie, η Βασίλισσα, το Νηπιαγωγείο με τους καταπληκτικούς χίπηδες, ο Αχιλλέας και ο Ζορό και το φάντασμα.Αυτά ήταν τα 13 σχήματα που συμμετείχαν, ομόρφυναν, χόρεψαν και ζωντάνεψαν την καρναβαλική μας παρέλαση.
Τα καρναβάλια βαθμολόγησαν τα μέλη της επιτροπής που αποτελούνταν από τον κ. Φανερωμένο Γιάννη -εκπαιδευτικό, την κ. Μερόπη Καραγιάννη-πρ. Συλλόγου Γονέων Δημοτικού και τον κ. Βαγγέλη Γιαχιά- επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού.
Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Τρούπης εκ μέρους του Δήμου και οι πρόεδροι των συλλόγων Τερπνής και Νιγρίτας καθώς και μέλη των Δ.Σ, όπως και πάρα πολύς κόσμος που γέμισε την πλατεία της Τερπνής.
Να ευχαριστήσουμε:
Τον αντιδήμαρχο κ. Τρούπη Χρήστο.
Την επιτροπή του Καρναβαλιού.
Τη διευθύντρια του Δημοτικού κ. Γκιοφή Χρυσάνθη και τους δασκάλους του σχολείου.
Τη διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού, το προσωπικό καθώς και το Νηπιαγωγείο.
Το γυμναστή κ. Παπαμητούκα Γιώργο.
Την πρόεδρο και ολόκληρο το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Τερπνής.
Την τ. πρ. συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Νίκη Μπλιόγκαρα για την ανεκτίμητη συνεργασία και βοήθεια.
Τη χοροδιδάσκαλό μας κ. Μπίμπη Στέλλα.
Τη γυμνάστρια κ. Δέσποινα Βαγενά που αφιέρωσε πολύ χρόνο για τις πρόβες του σχήματος με τις Μαζορέτες και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
Το επίτημο μέλος του συλλόγου μας κ. Γιαχιά Βαγγέλη.
Τους γονείς που βοήθησαν τα παιδιά να ετοιμαστούν για το Καρναβάλι.
Τα κανάλια TVS, ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΔΙΚΤΥΟ, STV, τους δημοσιογράφους και τους καμεραμάν.
Τέλος όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τώρα σας περιμένουμε την Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΊΟΥ 2013 ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΤΕΡΠΝΗΣ για τα κούλουμα με φασολάδα, νηστίσιμα, κουσιάφι, κρασάκι και πολύ μουσική και χορό.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr